Попфолк дивата Преслава явно наистина е най-голямата звезда в жанра

...
Попфолк дивата Преслава явно наистина е най-голямата звезда в жанра
Коментари Харесай

Удари попфолка в земята: Преслава направи нещо невероятно СН...

Попфолк дивата Преслава очевидно в действителност е най-голямата звезда в жанра с най-верните почитатели. Изпълнителката провокира запушване в Студентски град в столицата, откакто голяма опашка от стотици фенове се изви в очакване на звездата. Преслава от две години не беше стъпвала в тази част на столицата.

Огромната опашка от пешеходци и коли на едно място създаваше усещане, че е пристигнала Нова година по-рано. Толкова народ Студентски град не е виждал от началото на пандемията насам.



Преслава бе поканена да пее на откриването на новата дискотека Planeta by Eleven и съумя да смаже конкуренцията и да им покаже, че не инцидентно е номер едно в този род. Очевидци издадоха, че за първи път участват на толкоз мощно присъединяване. " Беше като на концерт, все едно сме в зала 1 на НДК. Преслава се постара доста за положителното въодушевление, а почитателите не стопираха да я приветстват и да й крещят с цялостно гърло тоталните й шлагери ", показа пред нашата медия един от очевидците, написа Блиц.

Топ изпълнителката сервира огромна изненада на феновете си, като с изключение на новите си песни, тя им извърши микс от ретро частите си, които са обичани на меломаните. Управители на клубовете се хванаха за главата при голямата навалица, която се стичаше пред заведението в желанието си да видят онлайн Преслав
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР