Поп звездата Роби Уилямс се съмнява, че страда от синдрома

...
Поп звездата Роби Уилямс се съмнява, че страда от синдрома
Коментари Харесай

След средния пръст на Световното Роби Уилямс призна: Луд съм

Поп звездата Роби Уилямс се съмнява, че страда от синдрома на Аспергер или други психологично заболяване от аутистичния набор. Певецът, който сподели междинен пръст на откриването на Световното състезание по футбол в Русия, и преди е признавал че се бори с меланхолия и променливи настроения, както и с разнообразни зависимости, написа Монитор бг.
В изявление за Радио 2 на Би Би Си, изпълнителят на Let Me Entertain You показа, че напоследък се усеща като че ли „ нещо липсва “ вътре в него и обоснова това си положение с хипотетичните две диагнози. Допълни още, че от време на време е доста сложна задача да си в неговата глава. " Нещо липсва вътре в мен. Имам огромни бели петна. Може би това е Аспергер или аутизъм. Не знам в кой от двата спектъра съм, само че ми има нещо… Много е мъчно да съм в главата си от време на време “, съобщи звездата.
44-годишният Уилямс призна, че има дни, в които води борба, с цел да се надигне от леглото без да знае за какво. В тези обстановки влиза в Google и чете за себе си отрицателни вести. „ От ден за ден нещата се трансформират. Правя едно и също, а дните са толкоз разнообразни и не знам за какво от време на време не ми се става даже от леглото “.
От друга страна Уилямс признава, че се е трансформирал в доста по-спокойна версия на себе си откакто се ожени за американската актриса Аида Фийлд, а още повече след раздането на двете им деца – щерка им Теди, която в този момент е на 5 година и синът им Чарлън, който е на 3 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР