Поп певицата Цвети Радойчева представи неотдавна най-новия си музикален проект.

...
Поп певицата Цвети Радойчева представи неотдавна най-новия си музикален проект.
Коментари Харесай

ДЕБЮТ: Цвети Радойчева с първа роля на театралната сцена

Поп певицата Цвети Радойчева показа наскоро най-новия си музикален план. Музиката на " Let me be " e на самата нея и е написана по време на първия локдаун.

Тогава Радойчева се отдава на творчество и се ражда красивата мелодия на парчето. Текстът пък е от нейния другар и сътрудник Красимир Аврамов - Човека Глас, а аранжиментът е на Росен Стоев - DJ Rossko. Режисьор на клипа е Радина Миленчева, а оператор - Радослав Георгиев.

Във видието хубавицата демонстрира извънреден съблазън и съвършена фигура, като стайлинга е нейн. За шармантната си визия Цвети Радойчева сортира дизайнерска дълга алена рокля с пайети, сексапилно златно боди с дълъг ръкав и V-образно деколте и пайетено сако.

" Let me be " е ария със обществена устременост. С нея Радойчева споделя на аудиторията самоуверено, че най-важното нещо в живота е човек да бъде себе си - достоверен и естестен.

Междувременно Цвети се готви и за дебюта си като актриса. Тя е получила роля в новия театър " Белият гарван " - комедийно сатирична пиеса, в която в единия край е актуалното незадълбочено момиче, Сузи, с всички негови безсмислени желания за силиконови импланти, за нови облекла, обувки и чанти, гледащо с подигравка на всичко свястно и имащо значение в света, в другия край се чува мелодията на разсъдъка - Рая, която е цялостна диаметралност на Сузи, тя отхвърля повърхностното и осмива лекомислието и празнотата на съвременничките си.

Сузи и Рая са сестри, които посещават еднакъв психотерапевт, пред който изповядват болката и тъгата си в живота: едната, тъй като е изпуснала промоция в мола, тъй като всички мъже я одобряват за секс играчка, тъй като не е събрала задоволително лайкове в обществените мрежи, а другата, тъй като я боли за обществото, което постепенно, само че навсякъде се е опростачило, трансформирало се е на първо място в презрян потребител и е усвоило до съвършенство умеенето да убива времето си.

Едната основна роля е поверена на Радойчева, а другата на Габриела Георгиева. Режисьор е Ивайло Спасов, а продуцент " Спасов Брадърс ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР