Поп певицата Дивна посвети първата песен след зверската катастрофа на

...
Поп певицата Дивна посвети първата песен след зверската катастрофа на
Коментари Харесай

9 месеца след катастрофата Дивна посвети песен на Кристин

Поп певицата Дивна посвети първата ария след зверската злополука на приятелката си Кристин, която пострада съществено при случая на автомагистрала "Тракия " през март, написа "Телеграф ".

Парчето е озаглавено "Всичко/нищо ", а клипът стартира с черен екран, на който написа "На Кристин ".

"Вълната от обич и поддръжка, с която ме заливате от през вчерашния ден насам, е толкоз мощна и зареждаща… Не знам дали я заслужавам, само че едно знам сигурно – всички имаме своите персонални битки. Водим ги през целия си живот. Но вярата е светлината и в най-непрогледния мрак. А любовта и смирението са методът да преминем през него. Благодаря ви с цялото си сърце ", написа Дивна на почитателите си във Facebook.

Споделеният клип провокира бурни реакции измежду почитателите, множеството от които изрече поздравления за решението на изпълнителката да посвети ария на най-хубавата си другарка.

Само пред дни в тв изявление Дивна показа, че е изпаднала в сериозна меланхолия и едвам се е съвзела. "Чувствах, че не заслужавам да бъда тук и в този момент, да съм жива " – думите ѝ съумяха да допрян меломаните, които изрекоха своята поддръжка в обществените платформи. Самата Кристин също разкри, че е дала прошка на Дивна, както и че фамилията ѝ не упреква никого за случилото се.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР