Поп-фолк фурията Ариа и футболистът Георги Йомов са сложили край

...
Поп-фолк фурията Ариа и футболистът Георги Йомов са сложили край
Коментари Харесай

Йомов и Ариа се разделиха

Поп-фолк фурията Ариа и футболистът Георги Йомов са поставили завършек на връзката си, описват близки до тях, представени от " Телеграф ". 

Според клюката връзките посред им се обтегнали много през последните няколко месеца.

Макар и цели 8 години по-малък от певицата, футболистът на ЦСКА - София бил подготвен за семейство и даже на няколко пъти намеквал на приятелката си, че бил подготвен да задълбочи връзките си с нея и желал да имат общо дете. Макар и да показваше съвършена връзка в обществените мрежи, в реалност поп-фолк звездата била напълно на друго мнение. Ариа била захласната от кариерата си, която сега е на върха, и нямала никакво желание да я оставя тъкмо в този момент, с цел да се отдаде на фамилни каузи. 

Тези различия основали напрежение в двойката и това съгласно осведомени довело и до тяхната разлъка. Проверка на „ Телеграф “ сподели, че към този миг двамата към момента се наблюдават в обществените мрежи. Нито Ариа, нито Йомов са изтрили общите фотоси в профилите си.

Футболистът на ЦСКА и певицата са дружно от съвсем година и бързо се трансфораха в една от най-любимите всемирски двойки. Припомняме, че хубавицата към този момент има едно дете от милионера Динко Динев, което роди малко откакто се окичи с купата „ Мис Плеймейт “ през 2008 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР