Понякога зачеването на дете не е толкова лесно, колкото бихме

...
Понякога зачеването на дете не е толкова лесно, колкото бихме
Коментари Харесай

Две секс пози за лесно зачеване на бебе

Понякога зачеването на дете не е толкоз елементарно, колкото бихме желали. Случва се сътрудниците да са подготвени за деца, изцяло здрави са, само че към момента не могат да основат потомство.
В този случай двойката е подготвена да изпита най-противоречивите способи за забременяване на дете. Но кажете не на злокобните опити, задоволително е просто да вършиме секс вярно.
Всъщност няма специфична супер позиция, която да подсигурява сполучливо забременяване. Но в случай че двойка мечтае за бебе, можете да опитате няколко позиции за правене на обич.
Най-добрите пози за забременяване на дете са кучешката и мисионерската.
Много дами мислят, че е добре да застанат на свещ, откакто свършат с половия акт и половинката им е свършила в тях. Идеята на това е биологичният материал на половинката им да проникне по-дълбоко в матката и да настъпи забременяване.
Съвременните доктори обаче не предлагат да го вършиме и показват куп вреди, вместо изгоди от сходно деяние.
Според специалистите би трябвало да подбирате пози, при които половият орган на мъжа да проникне оптимално надълбоко във влагалището на дамата, а това може да се реализира отлично и с мисионерската и с кучешката поза.
Все отново има и лекари, които не считат, че позата въздейства върху процеса на забременяване. В последна сметка най-важното е сътрудниците да се любуват на процеса. Тогава двойката може да унищожи психическите бариери и да се отпусне изцяло. Така процесът на забременяване ще се трансформира в прелестно прекарване. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР