Понякога всеки от нас забравя за броенето на калории и

...
Понякога всеки от нас забравя за броенето на калории и
Коментари Харесай

Каква е причината жените да пълнеят различно от мъжете

Понякога всеки от нас не помни за броенето на калории и се отдава на похапване на всевъзможни вкусотии. При дамите отрицателните резултати се следят в региона на бедрата, дупето и ханша, до момента в който при мъжете се отразява върху коремчето.
Знаете ли каква е повода за това
В женското тяло съществуват мускули, които са напречно ситуирани в зоната на стомаха. Те са еластични, а самата коремна стена е подсилена. Това е по този начин, тъй като в един миг дамата забременява и откакто роди коремната стена се връща в предходното си състояние.
Ако обаче похапвате прекомерно безсистемно и от нищо не се лишавате, доста е евентуално тези напречни мускули да изгубят еластичността си.
Възможно е загубата на разтегливост да се дължи на преклонна възраст, стрес и приема на мазни и нездравословни храни, които мъчно се храносмилат.
Важно е в точния момент да помислите за това, с цел да не се окаже най-после, че е прекомерно късно и няма връщане обратно.
Ето и какво можете да извършите, с цел да прекратите безразборното качване на килограми:
Приемайте 1000 калории на ден
1000 калории е целесъобразният дневен банкет за дами, които са в дейна възраст. Напомняйте си това непрестанно. Дори в случай че е нужно, бихте могли да сложите записка върху хладилника, която да подсказва, че е време да престанете да надниквате вътре в него.

Не яжте, в случай че ви е скучно
Ако нямате какво да вършиме, спрете да мислите за храна. По-добре вземете обичана книга и прочетете няколко страници от нея. Обадете се на другарка или си пуснете разтоварваща комедия. Има хиляди способи по какъв начин да разнообразите времето си. Може за вечеря да похапнете вкусна и свежа салата, вместо това да консумирате нездравословни и опаковани храни.
 Шоколадовата диета, която се трансформира в същински шлагер Шоколадовата диета, която се трансформира в същински шлагер
Шоколадовата диета набира все по-голяма известност най-много измежду дамите, които желаят бързо да влязат във форма. Тя допуска консумац...
Откажете се от захарта
Знайте, че колкото повече захарни произведения гълтаме, толкоз повече способстваме увеличение производството на инсулин. Много е значимо да запомните, че когато организмът е кондензиран със захар, тя стопира да се преработва и се трансформира в мазнини.
Яжте здравословно
Спрете с потреблението на пържени и тестени храни. По-добре за обяд да си приготвите риба и салата, вместо това да изядете цяла порция с пържени картофки.

 8 навика, които ви пречат да отслабнете 8 навика, които ви пречат да отслабнете
Ако желаете да започнете да водите здравословен метод на живот, не бързайте да го вършиме преди да се запознаете с някои детайлности. Д...
Яжте плодове и зеленчуци
Минимум един път на ден е наложително да похапвате сурови плодове и зеленчуци. Те са богати на минерали и витамини, значими за организма на човек.
Спортувайте
Дори да не разполагате с съвсем никакво свободно време, пробвайте да си отделяте най-малко 30 минути дневно, в които да спортувате.
Грижете се за себе си и бъдете красиви извън и от вътрешната страна!

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР