Днес ще бъде предимно слънчево. Следобед отново ще се развива

...
Днес ще бъде предимно слънчево. Следобед отново ще се развива
Коментари Харесай

Слънчев четвъртък, температурите ще стигнат до 32°

Днес ще бъде най-вече слънчево. Следобед още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, само че основно в планинските региони ще превали и прегърми.

Ще духа сдържан запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 27° и 32°, в София - към 27°.
  
Предиобед по южното крайбрежие облачността все още ще е забележителна и тук-там ще превалява дъжд, само че бързо ще спре и следобяд ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 26°-29°. Температурата на морската вода ще бъде  21°-23°. Вълнението на морето ще бъде към два бала.

Предиобед над планините ще бъде най-вече слънчево. Около и следобяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има превалявания и гръмотевици. По-интензивни ще са явленията в масивите от Западна България. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 21°, на 2000 метра - към 14°.
 
През идващите два дни ще е съвсем безшумно или със слаб вятър. Ще бъде слънчево, следобяд с развиване на купеста облачност. Вероятността за превалявания е дребна, само че в петък не са изключени изолирани краткотрайни превалявания в планините. Температурите ще се покачват, оптималните ще бъдат сред 30° и 35°. 

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР