Понякога в топлите летни дни ни се иска да оставим

...
Понякога в топлите летни дни ни се иска да оставим
Коментари Харесай

4 лесни идеи за по-небрежни летни прически

Понякога в топлите летни дни ни се желае да оставим вятъра да гали лицето ни с прохладните си пръсти. Затова и през слънчевите месеци нормално обичаме да прибираме косата си. Лятото е времето, в което небрежният стилът ни носи неистова приятност. С подобаващата грижа, в композиция с намигащото слънце и синьото море, косата ни няма потребност от доста.

Винаги можем да разнообразим прическата си, и то с малко старания. Припомняме ви четири лесни техники, с които като че ли косата застава на точното си място.

Плитката – класиката на лятото

Тя е бърза, лесна и практична прическа. Плюсовете са, че е в положение да издържи няколко дни, прибира косата по грациозен метод и ни обезпечава мечтаното улеснение, без значение в какво премеждие сме избрали да се забъркаме!

Карето е идеалният сътрудник в престъпленията 

Ако гребенът не е обичаният ви аксесоар, то свободно можете единствено да я изсушите и дооформите напълно леко. Така визията наподобява в пъти по-разчупена и издава закачливото ви въодушевление. Освен всички други преимущества, подстриганата на линия коса ни примамва да се възползваме от повече аксесоари. Цветните шалове, чокърите и верижките могат да ни послужат като пресен акцент.
               

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР