Понякога те се завръщат … : призракът на котката Кристабел.

...
Понякога те се завръщат … : призракът на котката Кристабел.
Коментари Харесай

Понякога те се завръщат …: призракът на Кристабел




Понякога те се завръщат …: призракът на котката Кристабел. Тази история е оповестена на паранормалния уебсайт starfiretor.com. Случила се е преди няколко години, само че едвам неотдавна е видяна и е почнало разискването й в мрежата (Zona666.com). През юли 1996 година, създателят на уеб страницата, с псевдоним Starfire Tor, осиновява от приюта две котета, на които дава имената Кристабел и Захария. Те се трансформирали в две огромни пухкави и обичани домашни любимци. Starfire Tor се привързва мощно към тях и съгласно него, даже открил „ някаква телепатична връзка “ с котките си. Скоро след осиновяването, Кристабел е диагностицирана със слепота, само че тя бързо се научила и привикнала да се движи из къщата, без да допира мебелите.



Кристабел и Захария, като дребни котенца (вляво). Захария, като по-възрастен (вдясно). Снимка – Starfire Tor Уви, заради здравословни проблеми, Кристабел умряла през 2004 година Няколко дни по-късно, след гибелта й, създателят разказва по какъв начин я почувствал на леглото си. След това, неведнъж вижда нейния фантом на разнообразни места в дома си. В същото време, сякаш Захария също вижда призрака на Кристабел. Понякога Starfire Tor вижда, че той се държи по този начин, като че ли още веднъж играе с живата си сестра или облизва някой незабележим за индивида.



Кристабел. Снимка – Starfire Tor На 30 юни 2012 година, Захария също умира, заради напредналата си възраст. На 3 юли 2012 година, Starfire Tor прави мистериозна фотография (ще я видите по-долу). Това се случва, когато създателят ненадейно чул звуци в стаята, като котка, която гризе суха храна и след това пие вода. Преди това, в тази стая имало купички на Захария. Той ядял и пиел вода там, само че след гибелта му, Starfire Tor махнал купичките, а в къщата нямало друга котка. Четете още: Загадката на кървавите петна по мраморния пантеон на дребната Нина Това се случило няколко пъти и всякога, когато чуел тези звуци от стаята, създателят замръзвал на място, страхувайки се да уплаши призрака на котката. Тогава решил, че може би ще успее да снима този фантом. Взимал със себе си камера, когато имал желание да влезе в тази стая. При следващото си влизане, той още веднъж чул тези звуци. Starfire Tor направил тъкмо тази фотография по-долу.



Снимка – Starfire Tor В същото време, съгласно създателят, съдейки по по-тъмната и сивкава четина на лапата и опашката, на фотографията не е Захария, а е Кристабел. Захария имал прасковен цвят. Оказва се, че котката, която умряла през 2004 година, към момента живее в тази къща като фантом.



Снимка – Starfire Tor Starfire Tor твърди: “Не направих нищо за възстановяване или смяна на тази фотография. Снимах това място на стаята, където смятах, че слушам котешки звуци и макар, че не виждах нищо образно в този миг там, камерата снима призрака … ” Образът е отчасти деформиран, само че е различим като котка. След тези две котки, създателят е нямал домакински любим в дома си, тъй че, сигурно не е друга котка. Авторът написа още: “Такива ясни фотоси на призрачни животни са доста редки. Следователно, тази фотография е доста значима. Главата на котката е съвсем невидима на фотографията и това не е замъгляване от придвижване. ”
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР