Понякога сме ужасно нетърпеливи да започнем да спортуваме, но осъзнаваме,

...
Понякога сме ужасно нетърпеливи да започнем да спортуваме, но осъзнаваме,
Коментари Харесай

Как да не се отказваме от спорта

Понякога сме извънредно нетърпеливи да стартираме да спортуваме, само че осъзнаваме, че малко по-късно или ни омръзва, или не намираме време, или... ни мързи. Причините могат да бъдат доста, също както и оправданията.

Ако въпреки всичко желаеме да сме във форма и да запазим тръпката за спорт, ето няколко рекомендации, с които да съхраним желанието.

 Христиана Парова и щастливото тяло
Христиана Парова и щастливото тяло

Фитнес инструктурката за пътя на смяната, за ролята на инфлуенсър и за обичаната си подготовка

Постижими цели

Записването на спорт с желанието да реализираме невероятни резултати за малко време е неприятно начало. Видимите резултати изискват усилена работа най-малко няколко месеца; изискват и неизменност след това. Трябва да обърнем внимание и на храненето, да планираме физическата интензивност съгласно уговорките, само че да оставим време и за отмора.

За всеки новак първите месеци са от значително значение за реализиране на положително равнище на мощ и устойчивост. Те са основата, над което ще надграждаме.

Промени

Забелязали сме резултати първоначално, само че след първите три месеца като че ли нищо не се случва, изключително в случай че вървим на фитнес. С времето, измененията стават по-бавни и по-трудно забележими, което ни кара да губим предпочитание. За да предотвратим това, може да сменяме ритъма и тренировките на избран период от време, с цел да не ни писва.

 Снимка 346484

Как изглеждаме

Ако единствената причина да спортуваме, е естетическа, желанието за бързи резултати, ще ни демотивираме елементарно. За предпочитане е да търсим дълготрайни цели и да упражняваме за здраве. Хубаво е да одобряваме по-добрият външен тип като бонус, не като фикс концепция. И дано не забравяме по какъв начин сме изглеждали, преди да стартираме да упражняваме, тъй като единствено по този начин ще оценим разликата.

Чудеса не съществуват

Когато измененията не се случват толкоз бързо, колкото ни се желае, обикновено е да търсим препоръки от познати. Но единственото нещо, което подсигурява резултати, е мнението на експерт.

Той ще ни помогне във всичко, от което се нуждаем, стига да не разчитаме на знамение след една седмица. Добре е да не забравяме също, че чудотворни диети или артикули, които отстраняват мазнините от тялото или го " пълнят " с мускули, няма.

 Как да поддържаме мотивация, с цел да спортуваме
Как да поддържаме мотивация, с цел да спортуваме

4 съвета, които ще са ни от изгода

За да реализираме мечтаните резултати и да се усещаме добре, би трябвало да сме поредни в тренировките и да съблюдаваме уравновесена диета. Пътят може и да е дълъг, само че премията е доста огромна - нашето здраве и благоденствие.

 Страхил Иванов и мотивацията за промяна
Трансформирай себе си

Фитнес треньорът за фантазията да изглеждаш добре, за Fitbg и за бъдещето на здравословния начин на живот

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР