Понякога се случва важен контакт да бъде случайно изтрит от

...
Понякога се случва важен контакт да бъде случайно изтрит от
Коментари Харесай

Как да възстановите изтритите контакти за 5 минути: прост лайфхак за Android

Понякога се случва значим контакт да бъде инцидентно заличен от телефонния справочник. Но не бързайте да се отчайвате. Има няколко метода да възстановите загубен номер на смарт телефон под операционната система Android.

Как да възстановите контакт от “Google Контакти “

Проверете архива в Гугъл

Смартфонът автоматизирано синхронизира контактите с вашия акаунт в Гугъл. За да възстановите контакт:

Отворете приложението “Контакти “ на телефона. Щракнете върху менюто (иконата с три линии или точки). Отидете в „ Настройки “. Изберете “Google Контакти “. Щракнете върху бутона „ Управление на контакти “. Изберете „ Възстановяване на контакти “. Посочете датата, до която желаете да възстановите контактите (до 30 дни назад).

Възстановяване посредством уеб браузър

Ако телефонът ви не работи, използвайте компютър или друго устройство:

Отворете уеб-браузър и отидете на уеб страницата на “Google Контакти “. Влезте в профила си в Гугъл. От лявата страна на екрана изберете “Още “. Щракнете върху бутона „ Отказ от промени “. Посочете датата, до която желаете да възстановите контактите (най-много преди 30 дни). Кликнете върху бутона „ Потвърди “.

Използване на профилирани стратегии

Ако предходните способи не сработят, използвайте приложения за възобновяване на данни:

Изтеглете приложение за възобновяване на данни като EaseUS MobiSaver или Dr.Fone от Гугъл Play. Инсталирайте и отворете приложението. Следвайте инструкциите на програмата, с цел да сканирате и възстановите изтритите контакти.

Стъпка 4: Помощ от вашия мобилен оператор

Някои мобилни оператори могат да съхраняват аварийни копия на вашите контакти. Свържете се с екипа по поддръжка на вашия оператор и те може да оказват помощ.

За да избегнете проблеми в бъдеще, архивирайте контактите си, с цел да предотвратите загуба. Използвайте автоматизирано опазване на контакти в облачната услуга, както и приложения за архивиране на данните.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР