Пред ентусиазираните малчугани работещите в структурите на МВР показаха своето

...
Пред ентусиазираните малчугани работещите в структурите на МВР показаха своето
Коментари Харесай

Стотици деца наблюдават зрелищни полицейски демонстрации в Бургас

Пред въодушевените малчугани работещите в структурите на Министерство на вътрешните работи демонстрираха своето съоръжение, коли и техника

Стотици деца следиха с голям интерес демонстрациите на въоръжение сили на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас, провели се през днешния ден пред Морското казино. Мероприятието бе отдадено на празника на Министерство на вътрешните работи, а в него участваха и чиновници на РСПБЗН Бургас и Българския червен кръст.

Пред въодушевените малчугани работещите в структурите на Министерство на вътрешните работи демонстрираха своето съоръжение, коли и техника.

Децата видяха и научиха, по какъв начин се поставя пръстов отпечатък, всички типове защитни средства като каски, щитове, палки и доста други, както и типовете оръжия и наблюдателни уреди като: бинокъл за на ден виждане, бинокъл за нощно виждане (на правилото на увеличаване на нощната светлина), нощен бинокъл вид „ Лайка “, термовизионна камера „ Флир “, която работи на правилото на термовизията и разграничава топлинна сигментура в обекта, който следи.

Малките бургазлийчета се срещнаха и с това по какъв начин да помогнем на човек при загуба на О2, както и това какви са приспособленията в една пожарна.



 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР