Понякога сънищата могат да бъдат предвестници на сериозни заболявания. Сюжетите

...
Понякога сънищата могат да бъдат предвестници на сериозни заболявания. Сюжетите
Коментари Харесай

Сънищата, които вещаят опасни заболявания

Понякога сънищата могат да бъдат предвестници на съществени болести. Сюжетите им са в положение да посочат непосредствено съответен здравословен проблем. Ето кои са сънищата, посредством които подсъзнанието предизвестява за заплаха, обвързвана със здравето.

Преследване или рухване от високо

Най-често хората със сърдечни болести сънуват, че са преследвани или падат от високо. Кошмари, които ви карат да се разсъните уплашени и облени в пот, вещаят проблеми със сърцето.

Природни бедствия, война, сриване на къща

Подобни сънища вещаят проблеми с високо кръвно налягане. Пациентите с хипертония постоянно сънуват естествени бедствия, сриване на здания, война или терористични офанзиви. Понякога те даже чуват на сън ужасяващ звук в ушите.

Докато хората с ниско кръвно, постоянно сънуват, че не могат да се движат, да вдигнат нещо от земята или да преплуват река. Сънищата на хипотониците са апатични и изтощителни.

Задушаване, удавяне или рухване под лавина

Хората, страдащи от астма, постоянно сънуват, че се задушават. Удавяне или рухване под лавина също са измежду сънищата на хората с белодробни проблеми. Някои от тях даже сънуват, че участват на личното си заравяне.
Тълкуване на сънища от Харвард: Учени изясняват смисъла на кошмарите и нощните преследвания
Какво съставляват сънищата? Защо са ни нужни? Имат ли смисъл? Възможно ли е да ги използваме за навлизане в подсъзнанието? Да н...
Прочети повече
Сбиване и кръв

Хората с чернодробни болести постоянно сънуват, че вземат участие в сбивания или са ранени. В сънищата им има обилие от кръв и те се разсънват с мъка в устата.

Сурово месо, загуба на зъб и отровни храни

Ако постоянно сънувате сурово месо, гнила риба, отровни храни или в съня си губите зъб, това значи, че имате храносмилателни проблеми. Обикновено след подобен сън човек дълго време не се усеща добре.

Тунели, лабиринти, личното заравяне, кошмари от детството
Как да тълкуваме сънищата си без съновник?
Сънищата ни са много персонални прекарвания и нормално са тълкувани  доста общо. Психоаналитикът Саверио Томасела изяснява, че в случай че с...
Прочети повече
Хората, страдащи от меланхолия, постоянно сънуват, че се намират в тъмна стая, тунел, лабиринт или измежду гъста растителност. 

Възможно е даже да сънуват личното си заравяне, по какъв начин се движат в тъмното или да си напомнят кошмари от детство. Обикновено след сходни сънища дълго ги изтезава възприятие на тревога.

Непреодолими трудности, рухване в дупка

Сънищата с непреодолими трудности приказват за безсилие на нервната система. Може да сънувате, че вратите на доста значимо място се затварят пред вас.

Често хората с невроза сънуват, че падат в дупка и не могат да се измъкнат от нея, даже и благодарение на външни лица.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР