Понякога раздялата между двама души, не означава, че любовта си

...
Понякога раздялата между двама души, не означава, че любовта си
Коментари Харесай

Втори шанс се дава, когато любовта все още я има

Понякога раздялата сред двама души, не значи, че любовта си е отишла от тях. Има стотици други аргументи, заради които да настъпи краят на една връзка. Има любови, които нито време, нито нищо може да ги отнеме. Има усеща, които са по-силни от всичко останало. Ако си се разделила с него, само че продължаваш да го обичаш и той теб също – не губи повече време. Помни, че имаш единствено един живот. И ти самата избираш по какъв начин да го живееш. Дали ще се отдадеш на егото, гнева и отмъщението. Или ще допуснеш любовта, прошката и щастието да бъдат твои безконечни спътници. От теб зависи.

Той към момента те обича. И в никакъв случай не е спирал да го прави. Но в този момент, когато си надалеч от него, осъзнава какво е изгубил. И какъв късметлия е бил, когато те е държал в ръцете си. Иска още веднъж да бъдеш неговото момиче. Да те целува, допира, както преди. Но дали ще успее да те върне? Или е прекомерно късно за всичко това?

Представяме ти знаците, които демонстрират, че той към момента те обича и желае да се съберете още веднъж.

Постоянно те търси

Въпреки че са се минали месеци от раздялата ви, не е минал нито ден, в който да не те потърси. Независимо дали ще ти изпрати известие или ще ти се обади по телефона. Той прави всичко допустимо, с цел да поддържа контакт с теб. Не може нито минута без да чуе гласа ти и да разбере по какъв начин си. Не желае да го забравиш. Не желае някой различен да заеме неговото място. Търси те, тъй като не те е не запомнил, блага. И желае още веднъж да си част от неговия живот. Но по какъв начин да ти го каже в очите, като знае, че има късмет да заболи от твоя отговор?

Разпитва се за персоналния ти живот

Може би това негово любознание за персоналния ти живот не ти харесва изключително. Още повече, когато той беше този, който сподели „ край “. Но той не го прави на вятъра или просто тъй като е прекомерно любопитен. Иска да знае, дали имаш някой различен в живота си и дали има късмет още веднъж да се върнеш при него. Обикновено, когато пита от интерес и с причина, постоянно се вижда разликата. Но в случай че той към момента е самостоятелен и непрекъснато те разпитва за персоналния ти живот и по-скоро за любовния, сигурно го прави с причина. И тя е, тъй като към момента се надява да го чакаш.

Флиртува с теб

Сега не сте никакви. Нито двойка, нито другари. Просто познати, които имат общо минало и красиви, споделени мемоари. Въпреки раздялата ви, той не стопира да флиртува с теб. Прави ти непрекъснато похвали и те допира при всеки комфортен случай. Харесва всяка една твоя фотография и обява в обществените мрежи и постоянно дава отговор на историите, които си качваш в профила.

Иска да върне искрата посред ви и да ти напомни пристрастеността, която имаше сред вас. Иска да почувстваш още веднъж онази остаряла тръпка и да осъзнаеш, че към момента се обичате. По този метод, шансът да се съберете още веднъж е доста по-голям.

Никога не те отблъсква              

Когато той не те отблъсква, а прави противоположното, това е знак, че желае още веднъж да сте дружно. Забелязала ли си по какъв начин постоянно, когато го потърсиш, той ти дава отговор с положителни усеща и е подготвен да ти помогне? Държи се повече от добре и е благ с теб. И не го прави, тъй като е добър човек. А тъй като желае да схванеш, че постоянно ще е до теб и ще те чака. Колкото време е нужно. Защото си заслужаваш. Ако и продължава да демонстрира интерес към живота ти и да желае към момента да прекарвате време дружно, въпрос на време е още веднъж да станете двойката, която бяхте преди.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР