Понякога отглеждането на цветя е всичко, от което имаме нужда.

...
Понякога отглеждането на цветя е всичко, от което имаме нужда.
Коментари Харесай

Хотел за цветя? Да, вече има и такъв!

Понякога развъждането на цветя е всичко, от което имаме потребност. В забързаното всекидневие хармонията, естетиката и чистият въздух са нещо, което желаеме да задържим за дълго. Едно от най-достъпните решения, с което да си осигурим връзка с природата, е като  отглеждаме растения у дома. Отдавна е известно, че растенията имат не просто декоративна функционалност, те обезпечават по-качествена среда както за работа, по този начин и за отмора. Растенията са шумопоглъщащи. Изолират шума и ни основават тиха и уединена среда. Според някои изследвания растенията оказват позитивно въздействие и върху хормона на щастието – допамин.

Добрата вест е, че в Лондон към този момент са помислили за хората, които се тормозят да оставят стайните си растения по време на своята почивка. Ако през съзнанието ви минават редица въпроси за това дали обичаните ви растения ще оцелеят, до момента в който тази година сте на отмора, не се опасявайте, хотел Patch Plant е тук, с цел да запази вашите най-добри приятели в оптимално положение.

Погледнато от практична позиция, можете просто да попитате съседите си, да, само че кой действително приказва ежедневно с тях и може да се похвали с ръка на сърцето, че не е попадал в съседски спор до момента? Има възможност да попитате приятелите си, само че вярвате ли им на 100 %, когато става въпрос за грижа за растенията ви? На фона на нелепата вероятност да събереш всичките си растения и да се качиш в такси, концепцията за хотел в действителност не звучи толкоз неуместно.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от RAFA DAL’MASO (@rafaeladalmaso)

" 5-звездният ол инклузив "  хотел Patch Plant се намира в Северен Лондон и разполага с огромен потенциал, плюс функция-спа център за възстановяване положението на растенията. Опитният личен състав в спа центъра на хотела може да помогне на вашите растения да се оправят с топлината чрез ръчно ободряване и дълбока хидратация. Хотелът е подобаващ както озъртащи се към слънцето като кактуса, по този начин и за фенове на сянката като змийското растение. Новото място подсигурява, че гостите ще остават хидратирани и обичани, до момента в който вие се наслаждавате на безгрижна отмора, без да изпитвате непотребна виновност. Обещанието е, че когато се върнете от ваканцията си, вашите растения ще са във върхова форма.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Butko. ბუტკო (@butko.plantshotel)

" Трудно е да се отпуснете на отмора, в случай че се притеснявате по какъв начин растенията ви се оправят сами вкъщи “, споделя Фреди Блекет, основен изпълнителен шеф на Patch. " Няма нищо по-лошо от това да оставиш процъфтяваща джунгла и да завариш по-късно пустош и увехнали цветя. "

" Искахме да отворим хотела, с цел да подадем ръка на възходящия брой „ родители на растенията “и да осигурим заслужена почерпка към обичаните им другари. "

Не е изненадващо, че продажбите на стайни растения са се нараснали по време на локдауна. Благоприятното им влияние върху хората е неоспоримо, а потребността от нещо, което да краси както дома, по този начин и живота ни, все по-осезаема. Хотелът в Лондон към този момент е отворен за резервации до 5 септември 2021 година и има 200 извънредни „ жилището “, които могат да бъдат наети за любими растения.

 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР