Понякога нямаме логично обяснение защо точно тези двамата влюбени ни

...
Понякога нямаме логично обяснение защо точно тези двамата влюбени ни
Коментари Харесай

В тайния свят на Джордж и Амал Клуни

Понякога нямаме разумно пояснение за какво тъкмо тези двамата влюбени ни зареждат с толкоз положителна сила и религия в магията на любовта. Но един по-задълбочен взор на връзката им дава отговор по какъв начин Джордж и Амал Клуни се трансфораха в любимци на всички.

Световноизвестен артист, холивудска звезда, лекар Рос от " Спешно поделение ", през днешния ден 56-годишният артист ни е по-симпатичен от всеки път . И това се дължи значително на харизматичната жена до него.

 Снимка 361291

След несполучлив четиригодишен брак при започване на 90-те и стабилен брой мимолетни случки, през днешния ден Джордж Клуни е щастливо женен за Амал - юрист по човешки права от ливанско-британски генезис, която се усеща еднообразно добре както в правосъдната зала, по този начин и на аления килим.

Но любовта сред двамата, които като че ли са основани един за различен, не пламва от пръв взор. Необходими са пет години и десетки, а може би и стотици имейли, до момента в който се роди светската двойка. Когато това се случва, Амал е на 35 години, изгубила вяра, че в миналото е бъде щастливо омъжена брачна половинка и майка.

 Снимка 361301

Но Клуни съумява да върне вярата й. И през днешния ден тя не стопира да повтаря, че неговата усмивка я кара да се разтопява. А Джордж разгласи на висок глас, че не може да бъде по-горд от обстоятелството, че е неин брачен партньор, написа Daily Mail.

Но преди бракът им да е реалност, идва предлагането. Актьорът взима решението за него, откакто вижда по какъв начин откровено Амал се радва на своите обичани животни - жирафите. Именно едно пътешестване до Кения през февруари 2014 година става повратна точка в връзките им.

 Снимка 361292

А първото " Да " идва след известно закъснение. Джордж пада на колене и с пръстен в ръка. И то не кой да е, а за милион и половина лв.! Въпреки това, му се постанова да чака повече от 20 минути Амал да се съвземе от изненадата и да отговори позитивно . Случката се развива след сантиментална вечеря, която е негово дело. След това Клуни едвам се изправя на крайници от безсилие.

Сватбата идва през септември 2014 година във Венеция. Тогава гостите получават гравирани с буквите " A&G " музикални плеъри. А тези две букви са на всички места в царството на звездното семейство. Върху халатите им, върху салфетките, даже върху кутиите за шапки на Амал.

В британския им дом даже има статуя, която изобразява техните две букви. Освен към детайлите, Амал има повече от изразено внимание към модата. Може някои от тоалетите й да не се одобряват добре от необятната общност, само че най-важното за нея е, че нейният мъж е най-големият й почитател .

 Снимка 361299

Клуни нееднократно е споделял, че обожава стила на брачната половинка си - леко екстравагантен, само че муден, с нюх към модата. За него е наслаждение да я гледа. Освен да бъдат в центъра на вниманието на аления килим, звездното семейство обича да се забавлява същински в другарска компания .

Независимо кой от четирите парцела изберат за дестинация за следващото празненство, Джордж и Амал не пропущат да си вършат паметни фотоси, и то в две копия . Едно за тяхната " стена на срама ", а друга - за основните настоящи лица.

 Амал Клуни с първа корица на Vogue
Амал Клуни с първа корица на Vogue

Какво показа за любовта си с Джордж Клуни

Но едва ли ще успеем да забележим тези фрагменти. За сметка на това, имаме стотици снимкови доказателства какъв брой са влюбени двамата и по какъв начин ориста в действителност си знае работата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР