Понякога новините ни могат да не бъдат толкова харесвани от

...
Понякога новините ни могат да не бъдат толкова харесвани от
Коментари Харесай

Собственикът на Нова тв: Понякога новините ни може да не са харесвани от правителствата

" Понякога новините ни могат да не бъдат толкоз харесвани от държавните управления на страните, в които имаме активност. Но, за жалост, това е определението за независимост на словото ".

Това сподели в изявление за Нова тв Никос Статопулос ръководител на управителния съвет на " Юнайтед груп ", която. Думите му бяха в отговор на въпрос дали медиите на компанията в Югоизточна Европа и на Балканите са имали проблеми с държавните управления там.

Преди няма и месец компанията, която има БТК и комерсиалната ѝ марка " Виваком ", завърши договорката с " Адванс Медия Груп " на братята Кирил и Георги Домусчиеви за медийната група на Нова тя. Тази за вестниците на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски още.

" Ще създадем каквото е належащо, с цел да бъдем самостоятелни. Понякога може да споделяме положителни неща за държавните управления, от време на време може да са не толкоз положителни. Но подобен е животът и в нашите показа тъкмо това е методът, по който би трябвало да работим ", сподели още Статопулос в петък.

На въпрос дали в самата Нова тв ще има независимост на словото при новия притежател, той отговори:
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР