Понякога ни се иска да надникнем в дома на популярните

...
Понякога ни се иска да надникнем в дома на популярните
Коментари Харесай

На гости в дома на Гуинет Полтроу

Понякога ни се желае да надникнем в дома на известните персони, които залагат на изчистения жанр и гласоподават с две ръце за комфорта. Пример в този дух е светлият и необятен дом на актрисата Гуинет Полтроу. Той е планиран по този начин, че да носи възприятие на естетика и баланс. Дискретни и изящни елементи, съчетани дружно построяват изцяло чувство за успокоение. Полтроу работи с екип от архитекти и счита, че силата на къщата е в светлината и пространството.

„ Силата на една къща е в тънкостите при преодоляването на светлината и пространството. Прекарахме доста време в оценка на фамилните ни модели и привички, по какъв начин в действителност живеем, какво ни е удобно. Затова и фокусът беше върху прекарването, емоцията”, споделя.



През 2015 година Гуинет открива това имение в Монтесито и незабавно се влюбва, въпреки че е в не изключително положително положение и има потребност от съществено възобновяване.

„ Винаги ще има компликации в огромен планове като този, само че не забравяйте да гледате огромната картина “, поучава тя. „ Тази къща ме научи на самообладание и признателност. Ако се ангажирате да проектирате с темперамент, в никакъв случай няма да съжалявате. "

Тя дефинира дизайна на къщата като „ парижки апартамент, ситуиран в остаряла европейска плевня, високи тавани, цялостно със светлина място, на което усещаш както благотворителност, по този начин и деловитост. “

Домът й се зарежда от слънчева сила, в цялостен синхрон с уговорката на Полтроу с мисъл към опазването на околната среда.

„ Гуинет не се вълнуваше толкоз от стила самичък по себе си, колкото от въодушевление, което основава интериорът “, означават дизайнерите

В галерията ни може да откриете фотоси от вкъщи на актрисата и да се вдъхновите да си създадете атмосфера на същински уют у дома, която способства за повече успокоение в забързаното всекидневие.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР