Понякога небрежно флиртуваме. Ей така, просто за забавление. За да

...
Понякога небрежно флиртуваме. Ей така, просто за забавление. За да
Коментари Харесай

4-те зодии, за които няма тайни във флирта

Понякога повърхностно флиртуваме. Ей по този начин, просто за развлечение. За да се почувстваме мечтани и да потвърдим на себе си, че още ни бива в тази игра. Изкуството на флирта зависи значително от характера и самоувереността ни. Астролозите считат, че с изключение на тях и зодията оказва въздействие върху качествата ни да флиртуваме.
Според тях за тези четири зодии няма никакви секрети в съблазняването и се усещат в собствен води, когато флиртуват.
 Шест зодиакални знака, които няма да ви подарят подарък Шест зодиакални знака, които няма да ви подарят подарък
Хората се разделят на тези, които обичат да подаряват дарове, и тези, които обичат да ги получават. Астролозите показаха без да се за...
Скорпион
Няма по какъв начин да не ги забележите. Тяхната самонадеяност граничи с арогантността, само че са толкоз завладяващи, че в никакъв случай не си потеглят сами от бара. Понякога флиртуват от досада, без да имат действителен интерес. Силната им страна е невербалната връзка, посредством която обезоръжават " жертвата " си. Нямат задръжки в леглото и обичат да вършат обич с часове.
Риби
Те са пленяващи персони, които въпреки и да живеят в собствен фиктивен свят, могат да те оплетат в мрежите си единствено с едно мигане или усмивка. Имат необикновено възприятие за комизъм, което постоянно им свършва цялата работа. Очарователни и с изострен разум. Трудно можеш да им устоиш и те го знаят!
Харизматични персони, с които може да прекарате часове в диалози по най-различни тематики. Тяхното главно оръжие са думите и в никакъв случай не разчитат единствено на външния си тип, който нормално е безукорен. Обичат да водят диалога и да вършат тънки подмятания, с които да ви подскажат накъде отиват нещата.
 Март е великодушен за всеки от зодиакалните знаци. Ето какво ще ви споходи Март е великодушен за всеки от зодиакалните знаци. Ето какво ще ви споходи
Март ще бъде богат на позитивни астрологични въздействия. Затова нито една зодия няма да остане без шанс. Всеки би трябвало единствено да си спомн...
Лъв
За тях флиртът е същинско изкуство. Никога не употребяват една и съща свалка два пъти! Проявяват голямо въображение и срещите с тях са като на кино. Те ще се появят в цялостния си искра. Завладяващата им усмивка и дръзновен взор са единствено част от арсенала с оръжия, които употребяват по време на среща.
Представителите на тази зодия обичат тази игра и даже им харесва, когато срещат компликации. Това ги стимулира да покажат най-хубавото от себе си за постигането на крайната цел. Те са страхотни любовници и с тях прекарването е висшо.
Стрелец
Техният метод първоначално е чисто другарски. Започват от надалеч. Искат да ви опознаят и да преценяват дали сте сродната им душа. Тъкмо, когато ги почувствате близки - те ще се оттеглен. Обичат да си играят игрички и да тестват индивида до себе си. Трудно се доверяват, само че, когато го създадат би трябвало да знаете, че имате правилен другар, на който може да разчитате постоянно. Често връзките стартират с нормално другарство. Така, че си помислете добре идващият път, когато излезете с някой Стрелец по другарски.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР