Понякога не е нужно да сменяме целия си гардероб за

...
Понякога не е нужно да сменяме целия си гардероб за
Коментари Харесай

Елегантен стайлинг за пролетта с най-актуалните кецове

Понякога не е нужно да сменяме целия си дрешник за новия сезон, тъй като постоянно има нещо, което можем да запазим още малко в него. Точно това се отнася за кожения панталон, изключително в случай че е черен, който сигурно ще носим и напролет или най-малко до момента в който не стане прекомерно топло. Така че в прехода от зимата той е съвършената дреха, когато не ни се носят дънки или поли, или когато се стремим към повече грациозност, без да прекарваме доста време пред дрешника заран.



Затова през днешния ден ви го представяме в две лесни съчетания – с красива скъсена блуза с бродерии за топлите пролетни уикенди и срещи с другари и с късо жакардово сако за работните дни, когато не се постанова да съблюдаваме непоколебим офис дрескод. И при двете сплотяващи са аксесоарите, показвайки по какъв начин с обичаните си кецове можем да реализираме спортно-елегантен тоалет за всеки ден. В този случай обаче това е най-новият впечатляващ модел Run Star Hike на Converse . Модел, при който високият профил е сменен с невисок, което го прави изцяло подобаващ за този сезон.



Цветът е страховит и се откроява изключително добре при монохромен тоалет, в тази ситуация в черно, само че внимание притегля и назъбената подметка, върху която в задната забележима част се откроява звезда в противоположен цвят. Да, този модел е в действителност звезден! Но платформата и OrthoLite стелката дават спомагателен комфорт на стъпалата, тъй като какъв брой по-слънчево е на открито, толкоз по-често избираме да вървим пешком из обичаните си места в града. И с цел да дадем заключителен щрих на стайлинга, сграбчваме и не по-малко настоящата мрежеста чанта. Още един must have аксесоар за пролетта.



Аутфит: Блуза, сако, панталон и чанта H&M, кецове Run Star Hike на Converse

С поддръжката на Converse

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР