Понякога мъжете са също толкова сложни, колкото и ние, и

...
Понякога мъжете са също толкова сложни, колкото и ние, и
Коментари Харесай

Една на милион: Да отхвърлиш жената, която те обича с цялото си сърце е престъпление

Понякога мъжете са също толкоз комплицирани, колкото и ние, и в действителност мисля, че те могат да бъдат доста по-сложни от дамите в доста случаи. Мъжете са склонни да ви обсипят с благи жестове, думи и целувки и да се държат по този начин, като че ли ви харесват, само че истината може да е, че имат редица аргументи, заради които не ви желаят за сериозна другарка.

Справянето с несподелените усеща е извънредно мъчно и може да повлияе съществено на самочувствието на дамата, изключително в случай че преди малко се е отворила за любовта и си е мислила, че този мъж може да е за нея.

Защо мъжът отхвърля дамата, която го обича

Не е превъзмогнал някогашната си

Знаете ли от какъв брой време този мъж е свободен? Може да е изцяло допустимо да не е минало доста време от предходната му връзка. И най-вероятно е осъзнал, че не е превъзмогнал някогашната си другарка и към момента изпитва усеща към нея, с които към момента не се е примирил. И това не му разрешава да даде късмет на друга. Сърцето му е заето. Макар и физически да не е с тази жена, тя е в мислите му. А това е още по-неприятно.

Ако това е повода да не те желае назад, той най-вероятно няма да ти го признае – може даже и пред себе си да не го прави. Има обаче някои признаци, които той ще покаже, в случай че към момента е привързан с тази жена. Например, той към момента може да поддържа постоянно връзка с нея, може да прекарва доста време в нейният профил в обществените мрежи, да държи към момента общите фотоси и може да приказва за нея повече, в сравнение с за вас двамата.

Той се опасява да не бъде засегнат

Това е една в действителност постоянно срещана причина, за жалост, мъжът да не те желае назад. Този човек може да е бил в действителност засегнат в предишното и може към момента да не е в положение да преодолее това. Ако той е имал изключително ужасни предходни прекарвания във връзка, това може съществено да го нарани.

Например, този мъж може да е бил в насилствена връзка или да е претърпял невярност – тези неща вършат в действителност мъчно отварянето към нови хора. Доверието може да не пристигна елементарно за този мъж и по тази причина той не ви желае, тъй като не желае да се отвори и да бъде засегнат още веднъж. Когато ви отблъсква, това е неговият механизъм за самоотбрана.

И двамата сте прекомерно разнообразни

Връзка, която включва двама души с разнообразни цели и персони, в действителност може да работи изненадващо добре, в случай че и двамата сте отворени към живота, който се трансформира малко по-различно от това, което сте очаквали, и сте отдадени един на различен.

Но за този човек той може да не е подготвен да се опита да се влюби в някой, който има изцяло разнообразни цели и полезности в живота от тези, които той има. Той може да е леко скроен и затова, в случай че нямате същите цели в живота като него, той може да види, че връзката се проваля, преди даже да е почнала.

Например, той може да има за цел да се откри и да има деца, тъй че когато говорите с него за обстоятелството, че желаете да пътувате по света или да живеете в чужбина, той напряко ще ви зачеркне от листата си с евентуални сътрудници.

Той не желае да бъде във връзка

Разбира се, това е причина, която звучи неуместно – за какво някой въобще би се опитвал да се среща, в случай че не желае да има връзка? Истината е, че някои хора се срещат единствено за развлечение и нямат планове за нищо по-сериозно. В края на краищата срещите са вълнуващи и вероятността да срещнеш нови дами, с които би могъл да спи, наподобява занимателна.

Той може просто да не желае нищо повече от няколко срещи с вас и макар че това е мъчно да се чуе и ще ви накара да се почувствате ядосани, не можете да извършите нищо по въпроса. Но няма смисъл да обвиняваш себе си за това – повода не е в теб. В него е. Това, което може да направиш е да продължиш напред и да дадеш късмет на някой различен. Никой мъж не си заслужава нито времето, нито силата и напъните, които ще положиш, борейки се за него.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР