Понякога колкото и да внимаваме какво хапваме, в колко часа

...
Понякога колкото и да внимаваме какво хапваме, в колко часа
Коментари Харесай

Спрейове за лека нощ

Понякога колкото и да внимаваме какво хапваме, в какъв брой часа си лягаме или ставаме, заспиването и здравословният сън се оказват задача невъзможна.
 Сънят, събуждането заран, лягането вечер и каква е тайната на положителния сън
Каква е тайната на положителния сън

Не това, което подозираме

Точно в такива моменти ни се ще да имаме на разположение още нещо, което в допълнение да ни помогне в мъчителните опити да се унесем по-бързо и за по-дълго. Като спрейовете за възглавници, да вземем за пример.

Такъв е спреят All Night Long от английската компания за натурална козметика Bloom and Blossom, който е предопределен за приложимост върху възглавницата, спалното долни дрехи или пижамата ни.

Съдържа 99% натурални и релаксиращи съставки като тамян и липов цвят, които са съчетани по подобен метод, че единствено като ги помиришем, да заспим като къпани.

Собственички на компанията са две майки, които сами признават на, че нееднократно са си патили от безсънни нощи. И отново там споделят, че съгласно тях: " Сънят, който разкрасява, не е единствено за принцеси ".
 Дезинфекция, акне, ароматерапия и многото приложения на чаеното дърво
Чудотворните свойства на чаеното дърво

За какво можем да го използваме

Цената на вълшебния спрей е 18 паунда, а най-хубавото е, че се доставя и в България.

Подобен е и спреят за възглавници Love Sleep на, който приспива с натуралната примес етеричните масла иланг иланг и пачули.

Тази композиция задейства областите на мозъка, които са свързани с чувствата за релаксация и наслаждение. Струва 19,50 паунда.

Героят на козметичната компания - Sleep Dharma Pillow Mist, пък е въодушевен от обичайните индийски ритуали за благословия.

Спреят е безалкохолен и унасящ коктейл от бергамот, лайка, лавандула и салвия. 100% естествен, веган и без грам парабени.

Флаконът от 50 мл се предлага за 22 паунда.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР