Понякога , когато за първи път виждате даден човек, между

...
Понякога , когато за първи път виждате даден човек, между
Коментари Харесай

Любов от пръв поглед или добро първо впечатление – каква е разликата

Понякога, когато за първи път виждате даден човек, сред вас може да се получи странна връзка и подсъзнателно да знаете, че връзките ви с него имат огромен капацитет, без даже да го познавате. Вероятно се питате по какъв начин е допустимо нещо сходно. Някои назовават това събитие обич от пръв взор, до момента в който други въобще не имат вяра в нея. Как обаче можете да разберете дали в действителност има привличане сред вас или просто сте си допаднали без сантиментални усеща?

Доказано е, че човек има способността да преценя хората много бързо, когато ги види. Разбира се, от време на време първичната ни визия не е вярна и интуицията ни да ни подведе, само че в множеството случаи преценката ни се приближава до истината. За да си изградим някаква визия за даден човек, нормално са ни нужни едвам 1-2 минути, въпреки в множеството случаи въобще да не го осъзнаваме.  Просто по този начин е организиран мозъкът ни.

Да кажем, че индивидът, с който сте се срещнали, ви е направил положително усещане при първата ви среща. Това обаче е самостоятелен акт и не значи, че сред вас има химия.  Трябва да знаете, че привличането е двустранен развой, което е едно от значителните разлики сред двете

За да извършите по-добре разликата, ще ви дадем и още един образец. Когато сте привлечени от някого, вие усещате това с тялото си поради всички хормони, които се освобождават при общуването с него. Чувствате се щастливи, радостни и даже леко напрегнати, тъй като не желаете да се изложите. Ако индивидът ви е направил просто положително усещане, няма да усещате това.

Когато сте привлечени от някого, даже неумишлено ще забелязвате всеки дребен подробност от облеклото му или ще можете да повторите без проблеми съвсем всичко, което той е споделил.  Ще се интересувате от персоналния му живот, какво и той от вашия, и ще желаете да знаете допустимо най-вече един за различен, с цел да се опознаете по-добре.

Ако сред двама души има химия, нормално те не смъкват взор един от различен и реализират бездънен зрителен контакт още на първата си среща. Все отново мъдрите хора са споделили, че очите са прозорец към душата и това не е инцидентно. Обърнете внимание и на езика на тялото, интонацията, жестовете и позата, която е заел този човек. Всичко това може да ви издаде доста за него.

Вероятно сте се здрависали при запознанството ви или сте се докоснали по някакъв метод. Ако сред вас има искра, евентуално сте усетили нещо по-специално при този досег на кожата ви до неговата. Обикновено всичко това приказва за привличане, а не просто за положително първо усещане.

Първоначалното привличане е огромна причина за започване на сантиментална връзка, само че даже и да го няма още при първото запознанство, това не значи, че сред вас нещата няма да се получат. На доста хора им трябват повече време, с цел да схванат, че са основани един за различен.

Въпреки това, не забравяйте, че искрата сред двама души се появява в относително ранен стадий от връзката, даже и да не е на първата среща. Именно това я разграничава от любовта като цяло, за която би трябвало по нескончаем интервал от време.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР