Понякога именно на финалните се откриват не само най-хубавите, но

...
Понякога именно на финалните се откриват не само най-хубавите, но
Коментари Харесай

28 шопинг находки от финалните намаления в Zara

Понякога точно на финалните се откриват освен най-хубавите, само че и най-изгодни фешън находки, тъй като отстъпките доближават до 70%, а от време на време даже и до 80%. Неведнъж съм се сдобивала със страхотни неща, ровейки се сред последните бройки (да, същински шанс е, в случай че има от нашия размер), и в случай че в магазина към този момент има останали доста малко неща, то онлайн изборът е по-голям.

Затова през днешния ден взехме решение да се поровим из разпродажбата в, където можем да допълним летния си дрешник с някоя свежа риза на цветя, а за какво не и с едни бермуди в същия принт; с красива рокля от органза, даже и да не се обрисува да вървим на сватба; или с изтънчено цветно украшение, което носи огромна доза морско ентусиазъм.

Но с цел да бъдем малко по-практични, измежду пониженията постоянно има неща, които можем да носим и през идващия. Ако нямаме тренчкот или си търсим нов, то в този момент е моментът да си вземем, тъй като са понижени извънредно доста. Късо кожено яке, дънки, пуловер на райе или класическа риза в синьо допълват шопинг листа ни, тъй като са от тези класики, които носим без значение от сезона и трендовете.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР