Понякога дори с най-семплите и класически дрехи като бяла риза,

...
Понякога дори с най-семплите и класически дрехи като бяла риза,
Коментари Харесай

23 стайлинг идеи как да бъдем по-елегантни в работната седмица

Понякога даже с най-семплите и типичен облекла като бяла риза, черен панталон и бежово палто елегантността може да ни убегне. Затова даже видимо най-лесните комбинации могат да ни подведат в неверната посока, само че пък могат да създадат и тъкмо противоположното. Затова през днешния ден сме създали селекция от по-семпли хрумвания, които можете да приложите, в случай че се постанова да ходите в, само че и в случай че работите вкъщи.



Убеждаваме се за следващ път по какъв начин бежовото наподобява извънредно стилно в композиция с бяло, а към тях може да се добави и акцент с някакъв принт или ослепителен цвят, даже и единствено под формата на аксесоар. Сивото може да бъде по-интересно, в случай че се комбинира с розово, оранжево или кафяво, макар че и в монохромна визия от време на време е супер модерно.

Един типичен костюм можем да освежим, в случай че сменяем бялата риза с модел в принт или различен цвят или благодарение на фина, която още веднъж е must have този сезон. Тишърт с щампа също е добра концепция, като моделите на Кръгче от, които са ни толкоз обичани.



Леко необятните пуловери пък могат да се впишат в офис дрескода, в случай че ги съвместим с риза и наложително с обувки на ток, а у дома ги съчетаваме с дънки или ярък. И сигурно в никакъв случай няма да сгрешим, в случай че заложим на total look в черно.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР