Понякога, без да знае, човек се заобикаля с неща, които

...
Понякога, без да знае, човек се заобикаля с неща, които
Коментари Харесай

ФЪН ШУЙ: 5 неща, които носят нещастие в дома

Понякога, без да знае, човек се заобикаля с неща, които притеглят отрицателна сила и това внася злощастие в живота му, настояват специалистите по фън шуй.

Според тях триумфът на човек зависи от това, което го заобикаля. Огромна роля в тази ситуация играят предметите, измежду които той живее и вижда всеки ден в личния си дом.

Ето какво би трябвало неотложно да изхвърлите от вкъщи си, в случай че не желаете да притегляте неприятности и злощастие:

Счупено огледало

Вероятно сте чували, че никога не би трябвало да се гледа в и то би трябвало да го изхвърли допустимо най-скоро. Нашите предшественици са вярвали, че счупените огледала символизират междина в отбраната ни и притеглят злощастие. Същият съвет важи и за други чупливи интериорни предмети и домашен принадлежности.
свързани новини6355на 19.11.2021
Счупен часовник

Спрелият часовник би трябвало да се поправи допустимо най-бързо. Ако вие сами не можете да стартирате часовниковия механизъм, би трябвало да го занесете на часовникар, който ще го поправи. Ако е невероятно да го поправите, време е да се отървете от него без никакво страдание. Времето не би трябвало да стои на едно място. И в дословен, и в метафоричен смисъл. Експертите поучават да не държите и остарели календари в къщата. Миналото би трябвало да отстъпи място на сегашното.

Стари движимости

Рециклирайте движимости, които не сте употребявали от 2-3 години. Старите движимости натрупат силата на застоя.

Неща, които нямат чифт

Двойните предмети, които са изгубили един от съставените елементи на комплекта, би трябвало да бъдат изхвърлени. Те надали към този момент ще се употребяват, само че и са отличен " правоприемник " на и притеглят неприятности.

" Мъртви " неща

Сухи цветя, които постоянно се употребяват за декорация на къщите, се оказват способни да привлекат всевъзможни неприятности. Същото важи и за плюшените играчки и даже за морските раковини и миди. Сменете изсушените цветя с живи. А в случай че въпреки всичко желаете да държите миди и рапани в дома си, не забравяйте да миете и почиствате черупките им усърдно и постоянно, с цел да няма късмет отрицателната сила да се натрупва в тях.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР