Понеже истината се познава в сравнение, само си представете, че

...
Понеже истината се познава в сравнение, само си представете, че
Коментари Харесай

Борисов и Киро - истината се познава в сравнение

Понеже истината се познава в съпоставяне, единствено си представете, че Бойко Борисов си бе назначил 17 персонални съветници. Вицетата му – още 18.

А след това бе хукнал към Брюксел да приказва нелепости, разгърден и полуразпасан. Нещо приблизително сред Мистър Бийн, Барон Мюнхаузен и Бай Ганьо.

Глупости като тази, че имаме единствено един мост над Дунава и в този момент ще строим втори, само че за „ военни потребности “.

Или че първите ваксини против коронавирус са се появили преди...две години.

Или че българският парламент най-сетне се е сдобил с комисия срещу корупцията – в случай че българският парламент още не е структурирал нито една комисия…А комисия по корупция съществува още от времето на Станишев…
свързани новини116023преди 22 часа242008на 17.12.2021
Или че основният прокурор би трябвало да си дава оставката, а демократично определеният кмет на София би трябвало да „ отстъпи “...

А в случай че Борисов бе назначил шефа на най-голямата частна поща „ Еконт “ за министър на превоза, в чийто сектор е директният съперник на „ Еконт “ – държавните „ Български пощи “? Ако бе пуснал лисицата в кокошарника, и то след подаяние от близо 200 000 евро за партийната му каса?

А в случай че бе назначил Мадам " Техноимпекс " за вицепремиер и министър на стопанската система?

А в случай че бе назначил спаринг по тенис за министър на културата?

А в случай че бе отменил решение на Народното събрание посредством устата на говорителката си – както направи Кирил Петков с мораториума върху цените на тока посредством протежето си Лена?

А в случай че говорителката на Бойко Борисов работеше в адвокатската адвокатска фирма, която инсталира машините за изборите и взима поръчки от ББР, като същата тази Лена?

Изобщо не питаме какво щеше да се случи, в случай че Бойко Борисов бе подал обществена декларация с погрешно наличие, а Конституционният съд бе излязъл с решение в негова вреда…

Блокади на Орлов мост, кръстовището на СУ, автомагистрала „ Тракия “, Мая Манолова и Христо Иванов лежат на жълтите павета, а Иво Мирчев ги снима, президентът не подвига пестник, а хвърля къч, БТВ пуска изключителни излъчвания, Елена Йончева заплашва да се самозапали в Брюксел, Полина Паунова афишира гладна стачка, Бенатова опустошава с таксито си коледния пазар против Двореца като камикадзе…

Сега не се случва нищо сходно, тъй като България от дълго време е потвърдила, че е страна на двойните стандарти и изборната правдивост. Което е разрешено на един, не се прости на различен.

100-те дни толеранс позволяват ли закононарушения против законността, тъпчене на правото, взломяване на правилото за разделяне на управляващите, недодялан спор на ползи, лов на вещици?

Има смисъл самообявилите се за честни да отговорят и зададат критерии за честност. Защото това, което ни показват сега, няма общо нито с етиката, нито с човечността, да не приказваме за демокрацията.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР