Понеделник е и цялата (работна) седмица е пред нас, но

...
Понеделник е и цялата (работна) седмица е пред нас, но
Коментари Харесай

5 интересни събития, които ще посетим през седмицата

Понеделник е и цялата (работна) седмица е пред нас, само че за какво не го погледнем нещата въпреки това. Очакват ни десетки забавни събития, които може да посетим. Изложби, концерти, workshop-и, спектакъл или всичко това, което ще донесе приятност на душата ни. 

Разбира се, не всеки обича да е в центъра на събитията, купона и шума и в тази селекция ще откриете хрумвания, които са като естествено продължение на деня, а не наложително негов край.

Това събитие е за любителите на литературата, които се събират дружно, с цел да споделят своята пристрастеност - четенето. И да, обратно на упованията, че с развиването на дигитализацията книгите ще останат на назад във времето, ние мощно се надяваме, че към момента има буйни фенове, които жадно попиват всяка дума от своите обичани творби.

Идеалната опция да се срещнете и комуникирате с нови и разнообразни хора. Като прибавим и винтидж конюнктура, това събитие става " must have " във вашия календар. Всичко започва в 20:00 ч. на 20.02 (днес) в Sterling Social Club, входът е 5 лева като уредниците поучават да не закъснявате, с цел да не пропуснете нищо. 



Прочетете още на идната страница... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР