Понеделник, 11 април – Практични и жадни за изкуствоДнес Меркурий

...
Понеделник, 11 април – Практични и жадни за изкуствоДнес Меркурий
Коментари Харесай

Понеделник, 11 април – Практични и жадни за изкуство

Понеделник, 11 април – Практични и жадни за изкуство

Днес Меркурий минава в съзвездието на Телец. Това ще ви се отрази, като ви направи по-практични.

От друга страна, защото Телецът се ръководи от Венера, ще търсите в всекидневието си повече страсти, хубост, естетика и изкуство. Ще се стремите към по-трайните постижения на духа. Като цяло денят ви ще мине под знака на поговорката „ Когато една врата се затваря, друга се отваря “. Тази утешителна житейска мъдрост през днешния ден ще препотвърди своето значение.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии.

Овни , бъдете по-предпазливи в желанието си да инвестирате. Не харчете средства за неща, които няма да употребявате в дълготраен проект. Онези от вас, които желаят да си купят скъпа дреха, е добре да помислят дали биха я поставили най-малко 30 пъти.

Телци , през днешния ден се вслушайте в препоръките, които ще ви дадат финансовите ви консултанти. Независимо дали желаете да придобиете още една компания или се колебаете дали да си купите няколко жилищни здания на зелено, чуйте мнението на експертите – през днешния ден те няма да ви подведат.

Близнаци , през днешния ден ще имате шанс, в случай че инвестирате в проучвателен и просветителни планове. Няма защо да се притеснявате, защото звездите са на ваша страна.

Раци , през днешния ден ще хванете последния трен при спазването на значими крайни периоди. Избягвайте финансовите опасности. Специално за представителите на вашата зодия разположението на звездите вещае непредвидени трудности, които могат да попречат на проектите ви. Заредете се с самообладание.

Лъвове , във връзка с финансовите въпроси през днешния ден шансът е на ваша страна. Инвестирайте самоуверено – в строителство, в транспортни коридори, в нови индустриални технологии.

Деви , през днешния ден не е добър ден за бизнес. Избягвайте рискови планове, не взимайте значими решения. Склонни сте да се оставите да бъдете заблудени, тъй че бъдете доста деликатни, когато вършиме парични преводи.

Везни , през днешния ден ще бъдете неуверени и няма да желаете да поемете самодейността в свои ръце. Ще имате проблеми с концентрацията. За предпочитане е през днешния ден да поемете по-малко задължения от нормално, с цел да не допуснете прекомерно доста неточности в осъществяването им.

Скорпиони , през днешния ден в бизнес делата ви могат да зародят непредвидени проблеми. Запазете самообладание, в случай че проектите ви не могат да се осъществят. И на следващия ден е ден, а в случай че насилвате нещата, могат да се случат и по-големи неприятности. Не бъдете максималисти.

Стрелци , не си губете времето в дребнотемия и битовизми. Доверете се на интуицията си и се концентрирайте единствено върху най-важното.

Козирози , в случай че не ви доближават средства, с цел да инвестирате в нов план, който ви наподобява преуспяващ, не се колебайте да потърсите помощ от бизнес сътрудниците си. Начинанието си коства и всички към вас ще завоюват от него.

Водолеи , през днешния ден е уместно време за сериозна покупка – като жилище или селска вила. Поискайте мнението на ваш родственик, с цел да сте по-сигурни в избора си.

Риби , в случай че желаете да инвестирате спестяванията си в екзотична концепция, в този момент е времето да го извършите. Няма да понесете доста тежки загуби даже и в случай че бизнес начинанието ви не просъществува дълго. Поне ще знаете, че сте пробвали.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР