Поне трима души са загинали след атака с дронове и

...
Поне трима души са загинали след атака с дронове и
Коментари Харесай

Нова руска атака срещу Украйна, Зеленски поиска от Запада ракети с голям обсег

Поне трима души са починали след офанзива с дронове и ракети в Одеса. Засегнати са обекти на гражданската инфраструктура, съобщи Българска национална телевизия.

При офанзива с дрон в Днипро е изумена 9-етажна жилищна постройка. Ранени са 8 души. По данни на генералния щаб в Киев през миналото денонощие Украйна е атакувана с над 30 дрона и ракети.

Почти двойно са се нараснали съветските офанзиви по линията на прикосновение, регистрирани са над 100 набези.

В изявление за Фокс Нюз президентът Зеленски изиска муниции с отдалечен обхват.

Очаква се през днешния ден - в навечерието на втората годишнина от съветската инвазия в Украйна и седмица след гибелта на съветския опозиционер Алексей Навални, Съединени американски щати да обявятголям пакет наказания против Русия.

Според предварителната информация ще бъдат наранени над 500 физически и юридическилица.

" За нас е значимо да помним, че тези две години непровокирана инвазия в Украйна са стратегически неуспех за Русия. Целите на тези наказания са две: Да се уверим, че Русия няма достъп до стоките и ресурсите, които ѝ трябват, с цел да създава оръжие, както и да се работи за намаляването на съветските доходи, от които имат потребност, с цел да работи стопанската система им. Санкциите ще засягат и трети страни, които улесняват достъпа на Русия до стоките, от които тя има потребност. " - съобщи Уоли Адейемо, заместник-министър на финансите на Съединени американски щати.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР