Поне един от 19-те в списъка на Кирил Петков, който

...
Поне един от 19-те в списъка на Кирил Петков, който
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Поне един от 19-те съдейства за масови протести

Поне един от 19-те в листата на Кирил Петков, който той съобщи на Иван Гешев, съдейства за образуване на по-масови митинги. Това разгласи началникът на политическия кабинет на държавното управление Лена Бориславова във връзка идните сндикални митинги на чиновници на Министерство на вътрешните работи, декларирани за края на седмицата. 

" На оперативно съвещание бяхме осведомени от министър Бойко Рашков за събитието, че тече организация в цялата страна от престъпно проявени субекти, които против възнаграждение биват подтиквани да вземат участие в провеждането на митинги. Част от тези лица, които биват подтиквани да вземат участие и вземат участие в провеждането на тази стегната организация, са купувачи на гласове в разнообразни градове, които са известни на органите на Министерство на вътрешните работи ", съобщи Бориславова.

Веднага по-късно тя добави:  " А също поне едно от лицата от листата с 19 души, който министър председателят даде на прокуратурата, има данни, че спомагат за организирането на всеобщи митинги, макар течащия разговор с държавното управление и разглеждане на съответни претенции " ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР