Поне четири километра е опашката на ГКПП Кулата. Още от

...
Поне четири километра е опашката на ГКПП Кулата. Още от
Коментари Харесай

Километрични опашки се образуваха отново на Кулата

Поне четири километра е опашката на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата ”. Още от ранните часове на деня се образува дълга колона, при която колите фрапантно надвишават броя на камионите, споделя Нова тв.

Силният трафик е бил до 1 часа след среднощ и е почнал още веднъж от 6 часа в петък заран. От полицията не престават да дежурят, с цел да не се получава скупчване, само че опашките не престават да нарастват.

Много огромен е и броят на румънските и сръбските туристи и това води до огромното закъснение, изясняват за челен ден от граничните управляващи обстановката. Причината е, че граничните пунктове сред Гърция и Северна Македония са затворени.

Предупрежденията са, че се ревизира всеки за задължителния QR код, който се получава при попълване на онлайн формуляра за влизане в Гърция. Ден по-рано имаше информация, че никой не го прави от гръцката страна на границата. Тогава предизвестията бяха, че има тежки наказания, в случай че бъде открит на гръцка територия човек, който не е попълнил въпросния формуляр. Сега обаче известията са, че гръцките управляващи проверявали за кода още на границата.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР