Помощник треньорът на ЦСКА - София Величко Капланович бе много

...
Помощник треньорът на ЦСКА - София Величко Капланович бе много
Коментари Харесай

Капланович: В тези мачове играта не е най-важното, а победата

Помощник треньорът на ЦСКА - София Величко Капланович бе доста удовлетворен от успеха на неговия отбор с 1:0 над ЦСКА 1948. Специалистът, който през днешния ден бе записан като основнен треньор в мача счита, че триумфът е бил най-важното в срещата.
 Дебютен гол на Хайнц реши парещото алено дерби! ЦСКА - София резервира задатъка си на върха Дебютен гол на Хайнц реши парещото алено дерби! ЦСКА - София резервира задатъка си на върха
“Днес мачът беше доста сложен за нас. Това, което ми хареса е, че състезател, който влезе като запаса реши срещата. Нашият състав е от 25 футболисти. Това, което Хайнц донесе, е темп, той ни донесе много, както и останалите футболисти, влезнали като запаси. В такива мачове играта не е преди всичко, а това беше дуел, който трябваше непременно да вземем. В борбата за купата най-важно е да побеждаваме. В мача с Локо (Пловдив) играхме доста по-добре, само че нямахме шанс. Днес победихме, което е най-важното. Щом нещо ни дава резултати, няма за какво да го променяме. Естествено ще желаеме да променим още неща, само че в тези мачове най-важното е да победиш ”, сподели Капланович.
 Феновете на ЦСКА - София превзеха хълмовете край Бистрица Феновете на ЦСКА - София превзеха хълмовете край Бистрица
“Вие даже по-добре от мен разбирате за какво този мач е характерен. Играчите знаят за тежестта на този мач, само че по-важно бе да бъдат съсредоточени и спокойни. Срещу всеки съперник би трябвало да подхождаме съществено. Нашият тим няма по какъв начин да каже, че някой мач ще е лек. Много е хубаво, когато виждате и чувате толкоз доста хора да са пристигнали да ни поддържат и съм доста горделив, че през днешния ден футболистите им дадоха отговор с победа ”, добави експертът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР