Помощник треньорът на националния отбор на Иран Антонио Маниконе сподели

...
Помощник треньорът на националния отбор на Иран Антонио Маниконе сподели
Коментари Харесай

Помощник треньорът на Иран: Харесвам играта на България, надявам се да стане хубав мач

Помощник треньорът на националния тим на Иран Антонио Маниконе показа упованията си преди другарската среща против България. Той застана пред медиите вместо старши треньора Амир Галеноуи. Маниконе се изрече с почитание за българския отбор и изрази убеденост, че ще се получи добър мач.

„ Гледахме няколко мача на националния тим на България, харесва ми по какъв начин те играят и се надяваме на следващия ден да се получи прекрасен мач. Видяхме, че отборът има единствено 2 точки в своята група в квалификациите за Европейското състезание, само че мисля, че те трябваше да имат по-голям точков актив, тъй като играят добър футбол. Тук сме, с цел да забележим в какво положение са нашите играчи и с цел да се подготвим за идващите ни срещи от квалификациите за Световното състезание и шампионата за Купата на Азия “, съобщи Мониконе.

„ Аз съм част от тима от юни насам и ми харесва доста отборният дух. Всички играчи желаят да се усъвършенстват и да демонстрират добър футбол. Тимът на България е доста бърз с топката и с 2-3 подавания стига до противниковата врата. За мен това е една от най-силните страни на тима. България играе добре в система 3-4-3 и по тази причина на следващия ден чакам един доста стойностен мач “, сподели още асистент треньорът на Иран.

Двубоят сред България и Иран е в четвъртък от 19:00 часа на стадион „ Христо Ботев “ и ще бъде излъчен директно в ефира на Българска национална телевизия 3 и онлайн на www.bntnews.bg/sport. Студийната стратегия стартира в 18:30 часа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР