Помощник-треньорът на Локомотив (София) Живко Миланов коментира съперника на Ботев

...
Помощник-треньорът на Локомотив (София) Живко Миланов коментира съперника на Ботев
Коментари Харесай

Живко Миланов: Ботев има шанс срещу АПОЕЛ

Помощник-треньорът на Локомотив (София) Живко Миланов разяснява противника на Ботев (Пловдив) - АПОЕЛ (Никозия), където той игра.

" Свиквам с ситуацията в Локомотив София. Със Станислав Генчев се познаваме от много време и опитваме да изградим тим, който да се показа по-добре от миналогодишния. Загубихме първия мач. Отборът още няма нужната динамичност. Надявам се да се подобряваме.
 Локомотив (София) разгласи цените за дербито с ЦСКА
Локомотив (София) разгласи цените за дербито с ЦСКА

" Железничарите " се завърнаха на своя стадион в " Надежда "

Ботев Пловдив има късмет против АПОЕЛ Никозия, постоянно има късмет. АПОЕЛ има проблеми. Не може да завоюва локалното състезание в последните години. Със сигурност са много стойностен тим, само че постоянно би трябвало да се търси победа. Ботев сподели положителни игри през предишния сезон. Всичко зависи какъв брой са разучили съперника.

Поддържам връзка с цялото управление на АПОЕЛ. Оставих много другари там. Ботев сигурно ще би трябвало да се приготви за нещо нетипично. Стадионът е много негостолюбив, събират се почитатели, времето е доста топло. За топлото време съвет не мога да им дам. Мога да им дам съвет да ги разучат добре. Със сигурност и АПОЕЛ не е на нужното равнище. Добре е, че в България стартира шампионатът, в Кипър стартира късно и няма да имат нужния темп. Важно е да изкарат добър резултат от първия мач ", сподели Миланов пред dsport.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР