Помощник-треньорът на Левски Живко Миланов за пореден път предупреди, че

...
Помощник-треньорът на Левски Живко Миланов за пореден път предупреди, че
Коментари Харесай

Живко Миланов разтревожен от тежката ситуация в Левски

Помощник-треньорът на Левски Живко Миланов за следващ път предизвести, че обстановката в клуба е доста тежка, а лицензът на „ сините ” е мощно заплашен.
„ Имаше моменти, от които съм удовлетворен, както и такива, от които не бях. По-важното е, че това са млади футболисти от нашата школа и се пребориха, с цел да извоюват успеха ”, съобщи Миланов след успеха на Левски против Царско село с 2:0 в мач от първия кръг на плейофната фаза.
„ Боби Цонев е значим състезател за нас. Той е добър футболист, умел и може да ни помогне доста. За мен към момента е надалеч от терена, нужно му е време да се възвърне. Тази интервенция му е трета и би трябвало да се внимава с него. Сега ще дойдат проблемите, тъй като действително излезнаха четири индивида, които в този сбит цикъл можеха да оказват помощ, само че каквото е – такова. Има пет мача, които би трябвало да изиграем до края на шампионата и се надявам всички да са здрави ”, продължи асистентът на Славиша Стоянович.

„ След напускането на Робърта, който беше нашият голмайстор, е обикновено да има проблем при головете. Има други момчета, които с времето ще добият самочувствие. На един нападател му е нужно такова и голове, с цел да осъществя още повече. Надявам се в този момент и с влизането на Боби към този момент да означаваме по-лесно. Ако погледнем последните четири мача, играхме с тимове от Топ 6, които са тимове на три-четири години с тези сформира и сигурно ще би трябвало време на тези играчи. Трудно се оправяме, само че значимото е какво ще се случи след 20 дни с клуба. Положението е доста съществено и лицензът е заплашен доста съществено. Надявам се хората, които ръководят, да измислят някакъв метод за справяне. Това е една тъга за всички, както за почитателите, по този начин и за футболистите. Мога да кажа единствено възторженостти за тях и положителни думи за изискванията, в които играят. Опитват се да дават максимума, само че е много мъчно ”, сигнализира Миланов.

„ Не мога да кажа по кое време Славиша ще се върне. Той или докторът би трябвало. Дано се възстановят футболистите и да няма травми. Дано всички да са на линия за неделя ”, приключи Живко Миланов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР