Помощ от публиката, обади се на приятел, 50 на 50…

...
Помощ от публиката, обади се на приятел, 50 на 50…
Коментари Харесай

Кашляй и стани богат – една скандалната история от Who Wants to Be a Millionaire?

Помощ от публиката, обади се на другар, 50 на 50… Новият сезон на „ Стани богат “ е в разгара си и цяла България следи с боязън игрите на участниците, които посредством осведоменост и прозорливост се пробват да завладяват стълбицата с въпросите, на върха на която ги чака заветната премия от 100 000 лева. 

Дори и да знаете от кое място води началото си играта, която сега тече по bTV, сме сигурни, че историята зад предаването е не по-малко забавна. 

Със сигурност доста от вас са наясно, че форматът е франчайз на паметното британско шоу Who Wants to Be a Millionaire? , премията в което (както приказва името) е много по-солидна – 1 милион в локалната валута на страната, в която се излъчва. Тук нещата са много по-скромни, което постанова и смяна на истинското име, само че е хубаво, че въпреки всичко го има.

Дори и да знаете от кое място води началото си играта, която сега тече по bTV, сме сигурни, че историята зад предаването е не по-малко забавна. Всъщност през 2020 тя бе ентусиазъм за изработката на мини сериал – Quiz, сюжетът на който взема фрагменти от действителни и много скандални събития.

За пътя от пъба към праймтайма и за историческият ефирен скандал, който трансформира Чарлз Инграм в един от най-мразените хора в Обединеното кралство – прочетете в От града. Ето тук:
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР