Помогни ни, брате! Поклонници на всички видове музика, да дадем

...
Помогни ни, брате! Поклонници на всички видове музика, да дадем
Коментари Харесай

Яна Маринова за Ноле: Помогни ни, брате!

„ Помогни ни, брате! Поклонници на всички типове музика, да дадем късмет на идващите огромни. Но ние имаме проблем в България. Момичета и момчета всеобщо се тъпчат със силикон и издигат в фетиш посредствеността, а ние на вятъра се опитваме да им покажем какви гласове, текстове на песни и кариера са имали реализатори като Уитни Хюстън, Фреди Меркюри. Това написа във фейсбук актрисата Яна Маринова.

SafeNews разгласява целия текст без редакторска интервенция.

По мотив абсурда с Ноле и музиката. Възхищавам се на Джокович, почитател съм му! Моето почитание и към постъпката на DJ Мартен!

Спекулация – персонален диалог:
Все едно кой: Ноле, благодаря ти от цяло сърце, че си тук с нас, за безкрайните ти воля, труд и мощ!

Но ние имаме проблем в България… Момичета и момчета всеобщо се тъпчат със силикон и издигат в фетиш посредствеността, а ние на вятъра се опитваме да им покажем какви гласове, текстове на песни и кариера са имали реализатори като Уитни Хюстън, Фреди Меркюри и така нататък

Тези деца желаят да са на върха на света като теб, Джоко, само че без да работят за триумфа. Защото не са чели типичен книги и не привикнали от дребни с класическа музика. Не са научени на сложното.

Тези деца ще имитират теб, великия първенец в лесното – тези 20 секунди след края на мача с обичаното ти парче. Помогни ни, брате! Ще ти се отблагодарим на вярното място и в точното време!
Ноле: Аааа, брате, разумем! Стварно!

Истински образец:
Десислава запява национална ария за проба на звука в телевизионно студио в зората на поп-фолка. Всички онемяват от възхита към прелестния ѝ глас. Питат я „ Защо чалга “. Тя дава отговор „ Това желаят по заведенията за хранене “.
Пример (истински):

Азис към слушателите си: „ Вие поискахте да ме превърнете в страшилище, давам ви страшилище! “
Хора, мислите ли, че ДесиСлава и Азис не са желали да бъдат като Уитни Хюстън и Фреди Меркюри, или даже Райна Кабаиванска? Но не им беше разрешено от културата на посредствеността.
Нека не принуждаваме младите ни прелестни гласове да се кланят на ресторантьорски усет, единствено и единствено да не изтърван най-важните години за гения си. Сега е моментът!

Светът се е затъжил за превъзходни музикални гении!

Поклонници на всички типове музика, да дадем късмет на идващите огромни, нищо, че някой не го даде на нас. Благородството се отплаща с неописуемо възприятие в сърцето и непроменяемо се придвижва и директно в живота ни!

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Новак Джокович доста харесва тази ария. Той я запя и след края на мача му с Григор Димитров. Той изиска от DJ Мартен да пусне парчето в зала „ Арена София “, само че желанието му не бе задоволено. Това обаче не спря сърбина самичък да подхване песента с микрофон в ръка.

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР