Помогнете му! Благой Георгиев има спешна нужда от психиатрична помощ

...
Помогнете му! Благой Георгиев има спешна нужда от психиатрична помощ
Коментари Харесай

Психиатрична помощ за Благой Георгиев! Дни след връзката си с Мария Обрайкова, вижте го с коя излиза от хотел!

Помогнете му! Благой Георгиев има незабавна потребност от психиатрична помощ - все по-масово това зоват консуматори в нета, а още повече през днешния ден, когато манията на футболиста по дамите удари всички тавани! Гарантирано!

Дни, броени дни, откакто сподели, че е по отношение на колежката си от " Сървайвър " - Мария Обрейкова, а тя, благата, по този начин си повярва, че не стопира да пуска снимки от купоните им дружно, Джизъса отпраши за Пловдив. Където го чака новата " дама на сърцето му ".

Е, няма да повярвате коя е тя! Благой Георгиев бе хванат да излиза от хотел с щерката на рапъра Ванко 1, по която осведомени разкриха, че е вдлъбнат до ушите. Ивана Главчева, която си е топ мацка, завъртяла главата на наш Благойчо като двамата се срещнали на едно от визитите му в клиниката на Ванко 1 - знаем, че рапърът отвори дентална клиника, а Георгиев е фанатик на тематика чене.

Истината е, че в случай че Ивана Главчева реши да му върже в действителност, освен за ден-два, то работата на Мария Обрейкова е спукана, предвиждат осведомени. Джизъса сигурно ще избере пловдивчанката, въпреки че и с нея няма да е форевър, той просто не ги умее тези неща.

" Благой постоянно е бил коцкар, само че очевидно с годините манията му се усилва, което не е на добре. Ако беше в чужбина, до момента да са го придумали да иде да се лекува. Доказано е, че това не е просто нагон, а си е психологично заболяване, от което и самият Майкъл Дългас се е лекувал ", разясняват осведомени.

Тагове: благой георгиев Мария Обрейкова Джизъса Ванко 1 Ивана Главчева рапър Сървайвър
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР