Помните ли времената, когато можеше да се ходи на кино,

...
Помните ли времената, когато можеше да се ходи на кино,
Коментари Харесай

Една кино легенда се завръща

Помните ли времената, когато можеше да се върви на кино, без слизате от персоналния си автомобил? Ако не сте имали това благополучие, а единствено сте гледали по филмите за него, имате големия късмет да изживеете тази кино романтика в този момент.

Инициативата „ Автокино “ се завръща като ще обиколи 17 града в България. Стартовата точка е Варна като ще бъдат прожектирани 4 от най-новите български кино лентата. Това са „ Шекспир като улично куче “ (повече за кино лентата вижте тук), „ Чалга “, „ Игра на доверие “ (вижте за какво си заслужава да го гледате) и „ Бай Иван 2 “.

Във Варна на автокино ще може да отидете на 8 и 9 май до магазин „ Кауфланд Възраждане “. След това големият киноекран ще се придвижи към Добрич на 10 и 11 май на някогашния автопазар до Спортна зала „ Добротица “. Следва Шумен в идващите два дни на паркинга на „ Кауфланд “. 



Размерите на екрана са 5 на 10 метра. Звукът се приема от радиото в автомобила на съответната периодичност за града, а билети се купуват авансово от сайта на събитието.

Инициативата започва преди 8 години и поддържа българското кино.

Ето и къс справочник за новите български филми:
 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР