Помните ли Венета Костова, позната ни най-вече като шашавата Венета

...
Помните ли Венета Костова, позната ни най-вече като шашавата Венета
Коментари Харесай

Помните ли шашавата Венета от "Ергенът": Ето за кого обяви, че се омъжва!

Помните ли Венета Костова, позната ни най-много като шашавата Венета от " Ергенът "?! Цапнатата в устата мацка, която не спираше да надига чашките и съумя да сащиса самият Виктор Стоянов още при започване на риалитито, е напът да задмине тогавашните си съпернички и... първа да се омъжи.

Да, това разгласи самата Венета, която разкри, че стяга женитба с нов обичан. Знаем, че преди формата тя е имала връзка с мъж, който обаче е умрял от К19, за жалост. Не е ясно каква е била възрастта на индивида, нито каква е тази на бъдещият й брачен партньор, само че сигурно той ще е богаташ.

Венито беше ясна и безапелационна пред камерите, че безпаричен мъж няма и да огледа, а ще вземе единствено този, който може да я обгрижва и да я носи като кралица на ръце.

" Друг е въпросът дали тя има какво да му предложи на подобен мъж, а не просто да желае, да тропа с крайник и да се държи като пияна лигла с мозък на медуза. Доста добре я опознахме в риалитито, а и отвън него, изключително при Цитиридис, когато се яви поркана като кирка. Вярно е, че има положително сърце и че е претърпяла доста беди в детството си, само че е време да порасне ", разясняват консуматори в нета.

Засега най-малко Венета Костова отхвърля да разкрие повече за избраника си, камо ли да пусне фотография с него, само че твърди, че това е от поверие. Пожелаваме им да се вземат в действителност и да са щастливи!
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР