Помните ли Светлозара Димитрова или по-скоро трябва да кажем Зара

...
Помните ли Светлозара Димитрова или по-скоро трябва да кажем Зара
Коментари Харесай

Пола си ли смени: Бъркат Зара от Биг Брадър с мъж!

Помните ли Светлозара Димитрова или по-скоро би трябвало да кажем Зара от Биг Брадър, тъй като единствено по този начин е известна. Мацката, която тогава в действителност си беше яка мацка, проби от стартовия сезон на риалитито и си извоюва същинска популярност.

Зара беше и една от дамите, за които починалият безгрижник Христо Сираков твърдеше, че е обичал най-силно в живота си. Двамата имаха много дълга връзка скоро след финала на формата, а след това се разделиха, само че останаха правилни другари.



Зара от дълго време живее зад граница и се е отдала на фитнеса, който за нея е живот. Странно за какво обаче тя търпи все по-потресаваща промяна и към днешна дата мнозина я бъркат с... мъж. Да, с мъж, тъй като Зара е пъклен загрубяла, освен това освен в тялото, а главно в лицето.



" Не можем да я познаем. Да, правилно е, че в никакъв случай не е имала кукленска красота, само че беше къде-къде по-нежна и чаровна. Сега все едно някакво момче ме гледа от фотосите й. Едва ли фитнесът е повода за това, в случай че не взима типично " мъжки " вещества. Пък кой знае, може да е решила да минава от другия бряг ", занасят се в нета.

Припомняме, че Зара беше омъжена за австралиец, само че от дълго време се разведоха. По настоящем тя живее в Дубай.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР