Помните ли случилото се на концерта на Ариана Гранде?Помните новината

...
Помните ли случилото се на концерта на Ариана Гранде?Помните новината
Коментари Харесай

Атентати и брадъри

Помните ли случилото се на концерта на Ариана Гранде?


Помните новината преди няколко дни за избавените от Израел 800 бели каски, т.е. гражданската отбрана на Ал Кайда в Сирия. Белите каски са видни борци за demokraciq и правдивост, носители са на Оскар за документален филм и бяха препоръчани за Нобелова премия за мир. Именно заради тези аргументи те ще бъдат заселени и отглеждани в Германия, Англия и Канада, тъй като в тези страни изпитват сериозен недостиг на демократи. Нищо ново под слънцето обаче. Такава е нормалната процедура.

Помните атентата на концерта на Ариана Гранде в Манчестър на 23 май 2017 година Тези дни излезе информация, че през 2014 година атентаторът е бил спасяван от Кралските военноморски сили при утежняването на ситуацията в Триполи след рухването на Муамар Кадафи през 2011 година Хубаво, избавен, само че по какъв начин се е озовал в Либия? Оказва се, че бащата на атентатора е бил изтъкнат герой за либийска народна власт, т.е. преведено на езика на политическите действителности в арабските страни, е имал връзки със обвързвана с Ал Кайда формация Libyan Islamic Fighting Group.

Тя е формирана и учредена от хора, които са се били против руснаците в Афганистан. След завръщането си в Либия същите тези хора желали да смъкват Кадафи и да открият ислямски халифат, който е най-демократичната форма на ръководство, измисляна в миналото. Тези неща обаче не били по усета на либийския деспот, който почнал да преследва членовете на групировката. Това предиздвикало бащата на атентатора от Манчестър да избяга със фамилията си във Англия. Англия, захласната от цялата съпътстваща фамилията либералност, им дава незабавно леговище, т.е. ги избавя. За първи път. Живели си хората умерено и щастливо до 2008 година, когато се връщат в Либия след помирително съглашение с държавното управление на Кадафи. Сигурно и в Либия са живели умерено и щастливо, нищо че понякога евентуално са се изкушавали да правят някакви алкайдовски неща. И по този начин до спасяването на атентатора от Манчестър през 2014 година

Сега още веднъж имаме хора, свързани с ислямистки групировки, борещи се против lo6 (лош) деспот, които още веднъж са избавени от нашите братя. Очакваме единствено атентатите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР