Помните ли Пламен Пържолата от търговищкото село Беломорци? Той се

...
Помните ли Пламен Пържолата от търговищкото село Беломорци? Той се
Коментари Харесай

Помните ли Пламен Пържолата? Вижте го как пие зад волана и фучи със 184 км/ч

Помните ли Пламен Пържолата от търговищкото село Беломорци? Той се прочу с трите „ златни “ пържоли от рибай стек, за които заплати 650 лева дружно с бакшиша във варненско заведение. Тогава паметният предприемач самичък снима видео и се похвали в интернет, предизвиквайки същински възторг, предава България през днешния ден.
Този път фенът на тежки софри и кръшни ритми надмина всички граници, снимайки се самичък по какъв начин пие отлежало уиски от бутилката, до момента в който кара ултрамодерен тузарски джип за 200 бона. Пламен снима 10-минутни клипове, в които самоуверено надига шишето и отпива глътки на фона на люта чалга.
В същото време до него се вози младо момче, което му асистира с бутилката, а на задната седалка е фамилията му. Видимо никой няма комплициран защитен колан, а времето на открито е дъждовно и чистачките не стопират да работят.
Пламен на няколко пъти снима и километража, който удря 184 км/ч, а на моменти наближава 200. Не пропуща да обърне камерата и към себе си, с цел да покаже по какъв начин пали цигара и на няколко пъти надига шишето със скъпарско уиски, припявайки си ромски мелодии.
Клиповете са оповестени на 12 март, два дни преди рождения ден на дъщерята на Пламен – Мелиса, чийто празник таткото трансформира в същински възторг – нещо приблизително сред женитба и абитуриентски бал.
Това напълно не е първият път, в който познатият като Ерджан в родното си село Беломорци край Варна предприемач се снима зад кормилото без колан и с висока скорост. Както „ България Днес “ писа по-рано, мъжът разгласява 14-минутен клип през ноември м.г., по време на който баровецът си припява люти чалга песни за бързи коли и хубави дами. Кара единствено в лявата лента и другите коли се дърпат вдясно, с цел да му създадат място. Пламен снима непрекъснато и километража, който в един миг заковава 195 км/ч.
Почти няма ден, в който фенът на купони да не снима по какъв начин кара без колан с висока скорост или седи на отрупани маси с квалитетни питиета и мезета, а ромски оркестри му свирят на ухо.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР