Помните ли оня виц за парашутиста? Скача той от самолета,

...
Помните ли оня виц за парашутиста? Скача той от самолета,
Коментари Харесай

Ако това е изборът, егати алтернативата!

Помните ли оня анекдот за парашутиста? Скача той от самолета, парашутът не се отваря, и си мисли: "Е, в този момент в случай че и долу я няма колата за спешна помощ, егати организацията! " Сетих се за него не около ковид, при който след позвъняване на "Бърза помощ " не чакайте нито кола за спешна помощ, нито организация. А около последното телевизионно изявление на Цветан Цветанов, водач на "Републиканци за България ". И около медийните нападения на Мая Манолова, водач на "Изправи се.БГ " - изключително след договорката с "Отровното трио ".

Та от някогашния втори в ГЕРБ чухме, че когато "гласуваш за ГЕРБ - получаваш Движение за права и свободи ". Невероятно, до момента нито го знаехме, нито бяхме го чували. Цветанов, се срещал с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски, само че единствено при осъществяване на служебните си отговорности, каквото и да значи това. Онези описи с регулярните визити на Пеевски в Министерския съвет били дописвани. Освен това Цветанов се опънал крепко на сделка сред Бойко Борисов и Ахмед Доган за назначение на негови хора в горските стопанства. Които на собствен ред към този момент договорили ортаклъка за парламентарните избори, а някогашният финансов министър Владислав Горанов редял листите.

Заявката на Цветанов е да осребри тази искреност с най-малко 350 хиляди гласа. Безподобна невзискателност, като се има поради какъв брой знае. Ако, представете си, проговори за всичко, гласоподавателите няма да стигнат за електоралния му успех. Проблемът е, че президентът на Съединени американски щати и болшинството в Конгреса към този момент не са републиканци, та сме в незнание дали Цецо няма да преименува партията си на "Демократи за България ".

В случая вицът за парашутиста може да бъде перифразиран по този начин: "Ако на парламентарния избор имаме избор сред ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Цветанов и Манолова, егати алтернативата!
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР