Помните ли оная реклама, в която Елена Йончева ни рекламираше

...
Помните ли оная реклама, в която Елена Йончева ни рекламираше
Коментари Харесай

Няколко признака, че е време да си кажете „Стига!“

Помните ли оная реклама, в която Елена Йончева ни популяризираше кисело мляко и отсече „ Казах си стига! “ Е, може би е време и вие да си кажете „ Стига! “, в случай че се припознаете в думите по-долу:

1. Станали сте прекомерно чувствителни към рецензия, а в това време самите вие постоянно критикувате другите.

2. Не желаете да научите нещо ново. По-скоро бихте ремонтирали остарелия си телефон, в сравнение с да се опитате да разберете функционалностите на новия модел.

3. Често казвате „ А преди години “, като с носталгия си спомняте за старите времена.

4. Готови сте с възторг да говорите за нещо, макар скуката в очите на събеседника. не е значимо, че той всеки миг ще заспи, значимото е че на вас ви е забавно това, което говорите.

5. Започнали сте да разсъждавате по въпроси, по които в никакъв случай не сте били способени. Например за политика, стопанска система, лирика или волейбол. Струва ви се, че толкоз добре владеете въпросите, че още на следващия ден може да станете министър председател на страната, да работите като книжовен критик или селекционер на националите.

6. От два кино лентата – произведение на паметен режисьор и известна киноновела/детективска – ще изберете второто.

7. Смятате, че другите би трябвало да се приспособяват към вас, а не противоположното.

8. Все повече неща в живота ви са съпроводени със съответните ритуали. Например, не може да изпиете обичаното си кафе в друго, с изключение на в обичаното ви кафене, не храните преди този момент котката и не прелиствате утринния вестник. Загубата даже на един от тези детайли, ще ви извади от коловоза за целия ден.

9. Трудно ви е да се концентрирайте, когато четете нещо съществено или пък научна литература. запомняте мъчно и едвам разбирате прочетеното. Днес можете да прочетете половината книга, а на следващия ден да я забравите от нейното начало.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР