Помните ли как в Сексът и градът“ Кари трябваше да

...
Помните ли как в Сексът и градът“ Кари трябваше да
Коментари Харесай

3 лесни начина за оформяне на непокорната коса

Помните ли по какъв начин в „ Сексът и градът “ Кари трябваше да носи със себе си сешоар, с цел да може даже и у Тузаря да изправя косата си, тъй като както му сподели на него: „ Да не мислиш, че се разсънвам по този начин “. Да, за жалост, не се разсънваме нито със лъчезарен грим, нито с съвършена прическа. А когато косата ни нито е задоволително къдрава, нито изрядно права, с цел да изисква малко време за оформяне, привеждането й в някаква форма заран от време на време си е същинско предизвикателство. Ако и вие се борите с чуплива и непокорна коса, без значение дали е по-дълга, или на късо каре, ето какво можете да извършите, с цел да не губите доста време заран преди работа.

Ниска опашка

Ако работите у дома, един нехаен кок е задоволителен, с цел да решите казуса с прическата заран. Но в случай че имате Zoom среща или се постанова да ходите в офиса, а нямате време за точно изправяне или навиване с маша, то най-лесният метод е да приберете косата си на ниска опашка или кок, зависи с каква дължина е тя. Можете да я пригладите леко с пресата или да употребявате вакса, която ще даде и спомагателен искра. След като я приберете, можете да добавите scrunchie ластик в някакъв цвят или дребен шал, с което прическата ви ще стане още по-тренди и изискан.

Спрей за коса

Едно от нещата, които всяко момиче би трябвало да има на козметичния си рафт, е спрей за коса без отмиване. Може да е с морска сол за оформяне на небрежни къдрици, може да е подхранващ и с частици за ослепителен финиш на прическата. Но за непокорна коса сигурно би трябвало да пробвате спреят за топлинна отбрана Keratin Smooth Heat Defense на. Перфектният стилизиращ артикул с масло от марула, който защищава косата от топлинна интервенция – при изсушаване на косата със сешоар или потребление на преса. Освен това има изглаждащ резултат и оказва помощ на косата да бъде изкусително блестяща и добре хидратирана.
               
на Сеп 24, 2020 в 6:13 PDT

Аксесоарите

Фибите за коса, които не престават да бъдат must have и през есента, освен прибавят искра в прическата, само че и ни оказват помощ да приберем някой непослушен кичур, в случай че я прибираме на опашка или сме решили да пускаме бретона си. Красивите и елегантни шноли също идват на помощ, тъй като с тях можем да прибираме отчасти косата си и да получим елементарно елегантна прическа единствено за няколко минути. Това важи и за диадемите, които не стопират да ни избавят, когато времето е малко, а косата – непокорна. Така че прибавете в арсенала си някой от тези аксесоари.
               
на Апр 1, 2020 в 1:07 PDT

С поддръжката на 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР