Помните ли Хисарския поп. Или българският певец Димитър Андонов, по-познат

...
Помните ли Хисарския поп. Или българският певец Димитър Андонов, по-познат
Коментари Харесай

Хисарския поп разплака мрежата с тези думи за нарязаната Дебора от Стара Загора

Помните ли Хисарския поп. Или българският артист Димитър Андонов, по-познат с това название. Легендата на българската музика сподели нещо, което разплака мрежата. Думите му дълго ще отекват, а тези, които хулят и бият дами би било добре да се вслушат в тях.

Легендата на поп фолка погреба преди четири години брачната половинка си Мария, с която живяха дружно 55 години, написа Kliuki.bg. Според думите на съседка попа се грижил безрезервно за дамата, която била покосена от инсулт.

Димитър освен обгрижвал дамата, само че и поел цялата домакинска работа, без да се сърди или роптае. Двамата имат от брака си двама сина и двама внука.

След гибелта на брачната половинка си той самичък написал на персоналната си страница, че анулира всичките си участия, тъй като „ болката и загубата по обичаната ми жена са големи “. Изпълнителят прекомерно прочувствено приема жестоката преживелица с нарязаната Дебора от Стара Загора, което й аргументи изверга Георги Георгиев.

„ Горкото момиче. След като ми оперираха и двата крайници имах 40 шева. Не мога да си показва болката и страданието, което изпитва това момиче, откакто имала по тялото си 400 шева “, съобщи, като се разплака изпълнителят, в свое изявление.

„ Този, който й е предизвикал това не е човек! Той е неточност на природата. За мен той не трябва да излиза от пандиза “, съобщи прочувствено Хисарския поп.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР