Помните ли бившата репортерка от Господари на ефира - Ева

...
Помните ли бившата репортерка от Господари на ефира - Ева
Коментари Харесай

Бомба: Пухкавата Ева Веселинова е неузнаваема, стопи се наполовина! (СНИМКИ)

Помните ли някогашната кореспондентка от " Господари на ефира " - Ева Веселинова?! Да, същата, която изчезна от екран преди повече от две години, тъй като беше бременна и след това роди своите близнаци - Стефания и Борис.

Преди дни хлапетата станаха на две годинки, а родителката им призна, че най-накрая е подготвена да се върне на работа на екран, а тях да изпрати в ясли. Разбира се - частни ясли, за които ще би трябвало да кихат по към два бона на месец, само че... май мъжът й имаше пари?!

На Ева явно й е писнало да го играе стопанка и се е затъжила за обществения си живот, защото от самото начало стоеше затворена в дома си. А колкото и хубав и комфортен да е той, в един миг нищоправенето може да те накара да превъртиш.

В чест на връщането си на работа, Веселинова е направила и знамение - стопила се е напряко на половина. Знаем, че тя от две лета се бореше с килцата, само че те постоянно побеждаваха. Тя пазеше диети, гладуваше, правеше какво ли не, само че... не, та не! Така и не съумя да се втали.

Затова и консуматори в мрежата през днешния ден заподозряха, че като нищо русокоската може да се е подложила на липосукция и да е изсмукала непотребните си мазнинки.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР